andyopole Napisano Sobota o 01:18 Autor Zgłoś Napisano Sobota o 01:18 2 godziny temu, mcpear napisał: PDT powiedział, że wkrótce będzie po $1.85 - może warto nie tankować jeszcze i odczekać chwileczkę? Beda sprzedawac na szklanki, jak wode w Czestochow dla pielgrzymów? Niestety, rower sprzedałem. Cytuj
andyopole Napisano Sobota o 01:23 Autor Zgłoś Napisano Sobota o 01:23 A tymczasem załatwiłem sobie zajęcie na długi weekend. 1 Cytuj
andyopole Napisano Niedziela o 00:49 Autor Zgłoś Napisano Niedziela o 00:49 Spółdzielnia Ogrodniczo Warzywna pracuje. 1 2 Cytuj
andyopole Napisano 15 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 15 godzin temu (edytowane) Wczorajszy, kolejny rachunek. Dla uwielbiających Amerykę. Tutaj to dopiero się uprawia złodziejstwo. Ile musi zapłacić ktoś, kto nie ma ubezpieczenia? Edytowane 15 godzin temu przez andyopole Cytuj
kinia2071 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Napisano 13 godzin temu Ja dostałam rachunek za gaz 1000zł i za prąd 1200zł za 2 miesiące to już prawie jedna najniższa krajowa w Polsce a nie ma jeszcze sezonu grzewczego, prąd to chyba całe osiedle bierze, a mieszkamy w domu typu bliźnia, gaz to chyba ucieka bokiem. Także u nas też nie jest jakoś super kolorowo Cytuj
katlia Napisano 3 godziny temu Zgłoś Napisano 3 godziny temu (edytowane) Covid ponownie pojawil sie u nas. Syn mial w zeszlym tygodniu, teraz sasiadka i dobry znajomy sa chorzy... juz prawie zapomnialam o tych czasach. Jedna duza roznica od czasow pandemii... wtedy Paxlovid byl darmowy, Wujek Sam placil. (Thank you, Biden.) Znajomy mowi ze teraz kosztuje $800 chociaz sadzi ze ubezpieczeniem pokryje. Edytowane 3 godziny temu przez katlia Cytuj
andyopole Napisano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 1 godzinę temu, katlia napisał: Covid ponownie pojawil sie u nas. Syn mial w zeszlym tygodniu, teraz sasiadka i dobry znajomy sa chorzy... juz prawie zapomnialam o tych czasach. Jedna duza roznica od czasow pandemii... wtedy Paxlovid byl darmowy, Wujek Sam placil. (Thank you, Biden.) Znajomy mowi ze teraz kosztuje $800 chociaz sadzi ze ubezpieczeniem pokryje. Niezła cena. Ci co złapali teraz Covida brali "dawki przypominajace"? Edytowane 1 godzinę temu przez andyopole Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi