andyopole Napisano Sobota o 01:18 Autor Zgłoś Napisano Sobota o 01:18 2 godziny temu, mcpear napisał: PDT powiedział, że wkrótce będzie po $1.85 - może warto nie tankować jeszcze i odczekać chwileczkę? Beda sprzedawac na szklanki, jak wode w Czestochow dla pielgrzymów? Niestety, rower sprzedałem. Cytuj
andyopole Napisano Sobota o 01:23 Autor Zgłoś Napisano Sobota o 01:23 A tymczasem załatwiłem sobie zajęcie na długi weekend. 1 Cytuj
andyopole Napisano Niedziela o 00:49 Autor Zgłoś Napisano Niedziela o 00:49 Spółdzielnia Ogrodniczo Warzywna pracuje. 1 2 Cytuj
andyopole Napisano Środa o 16:30 Autor Zgłoś Napisano Środa o 16:30 (edytowane) Wczorajszy, kolejny rachunek. Dla uwielbiających Amerykę. Tutaj to dopiero się uprawia złodziejstwo. Ile musi zapłacić ktoś, kto nie ma ubezpieczenia? Edytowane Środa o 17:22 przez andyopole Cytuj
kinia2071 Napisano Środa o 19:24 Zgłoś Napisano Środa o 19:24 Ja dostałam rachunek za gaz 1000zł i za prąd 1200zł za 2 miesiące to już prawie jedna najniższa krajowa w Polsce a nie ma jeszcze sezonu grzewczego, prąd to chyba całe osiedle bierze, a mieszkamy w domu typu bliźnia, gaz to chyba ucieka bokiem. Także u nas też nie jest jakoś super kolorowo Cytuj
katlia Napisano 20 godzin temu Zgłoś Napisano 20 godzin temu (edytowane) Covid ponownie pojawil sie u nas. Syn mial w zeszlym tygodniu, teraz sasiadka i dobry znajomy sa chorzy... juz prawie zapomnialam o tych czasach. Jedna duza roznica od czasow pandemii... wtedy Paxlovid byl darmowy, Wujek Sam placil. (Thank you, Biden.) Znajomy mowi ze teraz kosztuje $800 chociaz sadzi ze ubezpieczeniem pokryje. Edytowane 20 godzin temu przez katlia Cytuj
andyopole Napisano 18 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 18 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, katlia napisał: Covid ponownie pojawil sie u nas. Syn mial w zeszlym tygodniu, teraz sasiadka i dobry znajomy sa chorzy... juz prawie zapomnialam o tych czasach. Jedna duza roznica od czasow pandemii... wtedy Paxlovid byl darmowy, Wujek Sam placil. (Thank you, Biden.) Znajomy mowi ze teraz kosztuje $800 chociaz sadzi ze ubezpieczeniem pokryje. Niezła cena. Ci co złapali teraz Covida brali "dawki przypominajace"? Edytowane 18 godzin temu przez andyopole Cytuj
katlia Napisano 5 godzin temu Zgłoś Napisano 5 godzin temu 12 hours ago, andyopole said: Niezła cena. Ci co złapali teraz Covida brali "dawki przypominajace"? Nie. Ja wlasnie ide po moja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi