andyopole Napisano 5 Września Autor Zgłoś Napisano 5 Września 2 godziny temu, mcpear napisał: PDT powiedział, że wkrótce będzie po $1.85 - może warto nie tankować jeszcze i odczekać chwileczkę? Beda sprzedawac na szklanki, jak wode w Czestochow dla pielgrzymów? Niestety, rower sprzedałem. Cytuj
andyopole Napisano 5 Września Autor Zgłoś Napisano 5 Września A tymczasem załatwiłem sobie zajęcie na długi weekend. 1 Cytuj
andyopole Napisano 6 Września Autor Zgłoś Napisano 6 Września Spółdzielnia Ogrodniczo Warzywna pracuje. 2 2 Cytuj
andyopole Napisano 9 Września Autor Zgłoś Napisano 9 Września (edytowane) Wczorajszy, kolejny rachunek. Dla uwielbiających Amerykę. Tutaj to dopiero się uprawia złodziejstwo. Ile musi zapłacić ktoś, kto nie ma ubezpieczenia? Edytowane 9 Września przez andyopole Cytuj
kinia2071 Napisano 9 Września Zgłoś Napisano 9 Września Ja dostałam rachunek za gaz 1000zł i za prąd 1200zł za 2 miesiące to już prawie jedna najniższa krajowa w Polsce a nie ma jeszcze sezonu grzewczego, prąd to chyba całe osiedle bierze, a mieszkamy w domu typu bliźnia, gaz to chyba ucieka bokiem. Także u nas też nie jest jakoś super kolorowo Cytuj
katlia Napisano 10 Września Zgłoś Napisano 10 Września (edytowane) Covid ponownie pojawil sie u nas. Syn mial w zeszlym tygodniu, teraz sasiadka i dobry znajomy sa chorzy... juz prawie zapomnialam o tych czasach. Jedna duza roznica od czasow pandemii... wtedy Paxlovid byl darmowy, Wujek Sam placil. (Thank you, Biden.) Znajomy mowi ze teraz kosztuje $800 chociaz sadzi ze ubezpieczeniem pokryje. Edytowane 10 Września przez katlia Cytuj
andyopole Napisano 10 Września Autor Zgłoś Napisano 10 Września (edytowane) 1 godzinę temu, katlia napisał: Covid ponownie pojawil sie u nas. Syn mial w zeszlym tygodniu, teraz sasiadka i dobry znajomy sa chorzy... juz prawie zapomnialam o tych czasach. Jedna duza roznica od czasow pandemii... wtedy Paxlovid byl darmowy, Wujek Sam placil. (Thank you, Biden.) Znajomy mowi ze teraz kosztuje $800 chociaz sadzi ze ubezpieczeniem pokryje. Niezła cena. Ci co złapali teraz Covida brali "dawki przypominajace"? Edytowane 10 Września przez andyopole Cytuj
katlia Napisano 10 Września Zgłoś Napisano 10 Września 12 hours ago, andyopole said: Niezła cena. Ci co złapali teraz Covida brali "dawki przypominajace"? Nie. Ja wlasnie ide po moja. Cytuj
andyopole Napisano 16 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 16 godzin temu No i "dzieki" Trumpowi forum znow ozylo. Laskawca odetkal czesc procedur i temperatura wzrosla, a @Xarthisius znow nadaje i zbiera benefity! Cytuj
mcpear Napisano 8 godzin temu Zgłoś Napisano 8 godzin temu TO chyba nakaz sądowy to sprawił. I stało się bardziej "wbrew" niż "dzięki" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi