andyopole Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2021 (edytowane) Nadszedl czas na ogloszenie wyniku konkursu na imie dla mojego siersciucha. Zdecydowalem ze bedzie sie nazywal: Forum. Tak bedzie mial "w papierach" a w uzyciu beda zapewne zdrobnienia, prosze o podpowiedzi. Zwyciezce poprosze o podanie na PM adresu w celu wyslania obiecanej nagrody. Od razu zastrzegam ze z przyczyn ode mnie niezaleznych nie moge obiecac ze wyrobie sie na Swieta Bozego Narodzenia ale nagroda bedzie na 100%. Edytowane 13 Grudnia 2021 przez andyopole 2 Cytuj
andyopole Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2021 2 minuty temu, Patipitts napisał: Podobno pietruszka, przynajmniej tak sprzedawca sie reklamuje. Okaze sie w smaku, dlatego napisalam ze dam znac ale na oko wyglada na pietruszke no wlasnie przekopalam pol internetu zeby znalezc i znalazlam farme az w Vermont:D czego sie nie robi dla rybki po grecku Qrde, z Vermont przesylka do mnie kosztowalaby majatek. Najtaniej poczta $8.75. Cytuj
mola Napisano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2021 (edytowane) 43 minuty temu, andyopole napisał: Qrde, z Vermont przesylka do mnie kosztowalaby majatek. Najtaniej poczta $8.75. @andyopole dawaj na priv. Wysle Ci pietruchę z IL, nawet z nacią jak trzeba @Patipitts następnym razem też mnie zaczep jakby co. Edytowane 13 Grudnia 2021 przez mola 1 Cytuj
Patipitts Napisano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2021 56 minutes ago, andyopole said: Qrde, z Vermont przesylka do mnie kosztowalaby majatek. Najtaniej poczta $8.75. Az sprawdzilam i u mnie wyszlo 4,95, podejrzewam ze podobna odleglosc prawie na granice z FL Cytuj
Patipitts Napisano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2021 15 minutes ago, mola said: @andyopole dawaj na priv. Wysle Ci pietruchę z IL, nawet z nacią jak trzeba @Patipitts następnym razem też mnie zaczep jakby co. Kurcze zebym wiedziala to bym zaczepila nastepnym razem bede madrzejsza. Probowalam posiac ale mi nie wzeszla nie lubi georgijskiej ziemi. Cytuj
andyopole Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2021 19 minut temu, Patipitts napisał: Az sprawdzilam i u mnie wyszlo 4,95, podejrzewam ze podobna odleglosc prawie na granice z FL First Class. Ja kalkuluje Priority. Cytuj
andyopole Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2021 34 minuty temu, mola napisał: @andyopole dawaj na priv. Wysle Ci pietruchę z IL, nawet z nacią jak trzeba @Patipitts następnym razem też mnie zaczep jakby co. Dzieki, nie chce Wam robic klopotu przed swietami. Nauczylem sie zyc bez pietruszki przez te parenascie lat. Cytuj
Patipitts Napisano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2021 9 minutes ago, andyopole said: First Class. Ja kalkuluje Priority. Ale szybko doszlo, w czwartek wyslane a dzisiaj odebralam. Fedexem. Cytuj
andyopole Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2021 (edytowane) 11 minut temu, Patipitts napisał: Ale szybko doszlo, w czwartek wyslane a dzisiaj odebralam. Fedexem. ten dystans to 2nd Day. Do mnie tydzien z weekendem wlacznie. Edytowane 13 Grudnia 2021 przez andyopole Cytuj
Zuza007 Napisano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2021 10 hours ago, Patipitts said: Kurcze zebym wiedziala to bym zaczepila nastepnym razem bede madrzejsza. Probowalam posiac ale mi nie wzeszla nie lubi georgijskiej ziemi. Spróbuj w dużej skrzynce z ziemią ze sklepu ogrodniczego- gdybyś była bardzo zdesperowana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi