Zuza007 Napisano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 36 minutes ago, andyopole said: Dzięki @Xarthisius, nie będę Wam robił kłopotu ale zapamiętam. Może kiedyś gdy uprawa na wiosnę mi się nie powiedzie. A przy okazji pochwalę swoją sąsiadkę. Wróciłem z pracy, zdążyłem umyć rece i się przebrać a tu, puk puk. Trzy z kapustą trzy z jabłkami, gorące, gotowy obiad. Jak tu nie szanować takiej kobiety? Podrywa Cię, jak nic ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 To jak juz Lecimy ze zdjeciami Ja dzisiaj na lunch zrobilam swojej sasiadce schabowe. Starsza pani jest po operacji kolana i czasem przychodze jej pomoc, posprzatac, ugotowac itp. Byla zachwycona, nasmazylam tyle ze bedzie miala na kolacje dla calej rodziny (dzieci mieszkaja obok ale pracuja), ma mi zdac relacje jak smakowalo reszcie Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Plus wczoraj wystawilismy tzw “dekoracje swiateczna dla leniwych”. Mlody zachwycony, biegal za laserami dobre pol godziny. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 18 minut temu, Patipitts napisał: Mlody zachwycony, biegal za laserami dobre pol godziny. Jak to "biegal"? Przeciez dopiero co sie urodzil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 5 minutes ago, andyopole said: Jak to "biegal"? Przeciez dopiero co sie urodzil. W styczniu 2 lata bedzie andy, czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 3 hours ago, Patipitts said: Plus wczoraj wystawilismy tzw “dekoracje swiateczna dla leniwych”. Ja tez chce takie. Mamy swiatelka, ale poniewaz jestesmy leniwi, swiatelka sa nadal w pudlach w piwnicy i dom na zewnatrz ciemny 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 10 minutes ago, katlia said: Ja tez chce takie. Mamy swiatelka, ale poniewaz jestesmy leniwi, swiatelka sa nadal w pudlach w piwnicy i dom na zewnatrz ciemny My rowniez z tego powodu zrezygnowalismy ze swiatelek a ze tesciowa kupila sobie nowy projektor to nam w spadku sie dostal ten, na probe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 59 minut temu, katlia napisał: ale poniewaz jestesmy leniwi 48 minut temu, Patipitts napisał: My rowniez z tego powodu A bodaj Was. .... Nie tlumaczcie sie. Wzrost cen energii elektrycznej to spowodowal a zwalacie skapstwo na lenistwo. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 3 godziny temu, Patipitts napisał: W styczniu 2 lata bedzie andy, czas leci Czy to znaczy ze ja tez sie postarzalem o dwa lata? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 1 hour ago, Patipitts said: nam w spadku sie dostal ten, na probe I chyba zatrzymacie Kolezanka pod DC tez cos takiego ma - jest zachwycona i efektem i latwoscia uzytku. Chyba sobie kupie na after-Christmas sale jakims. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi