andyopole Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2015 w nowych dowodach osobistych nie ma juz adresu Co ma piernik do wiatraka? Cytuj
Joanna30 Napisano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2015 Co ma piernik do wiatraka? Tyle samo liter Cytuj
ilon Napisano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2015 Ok, mam już moją przesyłkę. Na szczęście w środku był mój paszport. ;D Cytuj
Dejmos Napisano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2015 Racja, *tylko po otwarciu moglabys udowodnic, ze w srodku jest Twoj paszport. Cytuj
medeski Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2015 ...że mi głowa pęka od myślenia. Wiemy już że samo LA to nie jest miejsce gdzie chcielibysmy zapuścic korzenie i teraz mam dwie oferty - San Francisco i Honolulu. Obydwie kuszące, obydwie w zawodzie i od tygodnia głowa mi dymi od myślenia. Nie pytam żebyscie radzili co lepsze bo każdy szuka czego innego. Po prostu za cholere nie moge zdecydowac a wiem ze to akurat bardzo ważna decyzja... Cytuj
serafina Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2015 Ja to bym nawet nie zastanawiala sie. Aloha Cytuj
ilon Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2015 San Francisco! Rozmarzyłam się. Zamiast pracować oglądam sobie zdjęcia SF na google grafika, haha. ;DD Cytuj
jkb Napisano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2015 Chyba z dwojga zlego to San Francisco tez bym wybral Cytuj
serafina Napisano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2015 W czerwcu lece do PL i zaczelam robic liste rzeczy ktore kupie w USA dla bliskich. W USA kupie nawet..... kubek termiczny, ktory w PL kosztuje nawet 119 zl, a w Targecie $14. Denerwuje mnie ze sa takie dysproporcje w cenach I ze Polacy daja sie tak oszukiwac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi