ilon Napisano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2022 A co sobie bedziesz zalowac!! Smigaj do Polski w pazdzierniku i aplikuj o nowy paszport 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenadams Napisano 29 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2022 od poczatku wrzesnia "kupuje" $10k, i tak sobie mowie.. "spadnie do 4.60 to biore".. Co pare dni tylko podwyzszam prog wejscia. Chyba musze inna strategie "wejscia" przyjac Mam to samo, szlag trafia. Tyle ze ja kupuje polowe kwoty w danym momencie i „tylko połową” spekuluję. Jednak do pełnej kwoty wystarczającej do wyjazdu jeszcze dużo brakuje, wiec chyba pozostaje zagryźć zęby i zrobić to co @mcpear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielwro Napisano 29 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2022 (edytowane) 47 minut temu, kenadams napisał: Mam to samo, szlag trafia. Tyle ze ja kupuje polowe kwoty w danym momencie i „tylko połową” spekuluję. Jednak do pełnej kwoty wystarczającej do wyjazdu jeszcze dużo brakuje, wiec chyba pozostaje zagryźć zęby i zrobić to co @mcpear dokladnie.. wczoraj wieczorem spadlo ponizej 5 i kupilem, a za pare dni lece.. (tzn. planuje, mam bilet, itp, ale lece w miejsce gdzie wczoraj Ian przeszedl, wiec roznie to moze byc...) Edytowane 29 Września 2022 przez danielwro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 29 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2022 Byle do pierwszej wyplaty w $$$ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenadams Napisano 29 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2022 dokladnie.. wczoraj wieczorem spadlo ponizej 5 i kupilem, a za pare dni lece.. (tzn. planuje, mam bilet, itp, ale lece w miejsce gdzie wczoraj Ian przeszedl, wiec roznie to moze byc...)O kurde, to grubo. Może nie będzie tak źle, jak przeszedł to już raczej nie wróci. My też lecimy na Florydę tylko na początku listopada, mam nadzieję że do tego czasu już się uspokoi sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2022 (edytowane) Moi kochani programiści zafundowali mi nocleg w Cincinnati, oczywiscie akurat jest mecz i jedyny hotel w którym były miejsca to Red Roof Inn. Nie jest najgorzej, będę chyba spał na sofie bo wyglada bardziej stabilnie niż łóżko, ale na razie idę do lokalnego wodopoju kibicować Delfinom. Edytowane 30 Września 2022 przez vlade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2022 26 telewizorów, na każdym mecz. Właśnie przestałem lubić Guns N’Roses. Ciagle czekam na żarcie. Właśnie uświadomiłem gościa po lewej ze nie, ten bar w którym jesteśmy nie jest największy na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Godzinę temu, vlade napisał: ... Właśnie uświadomiłem gościa po lewej ze nie, ten bar w którym jesteśmy nie jest największy na świecie. I co, uwierzył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2022 (edytowane) Ogladam Chiefs vs Buccaneers I mam nadzieje, ze Kansas bedzie dalej szlo jak burza. Za ten Superbowl sprzed 2 lat... Mahomes!!! Edytowane 3 Października 2022 przez Xarthisius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2022 58 minut temu, Xarthisius napisał: Ogladam Chiefs vs Buccaneers I mam nadzieje, ze Kansas bedzie dalej szlo jak burza. Za ten Superbowl sprzed 2 lat... Mahomes!!! Oglądasz jakieś dziwaczne rozgrywki w czasie wizytacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi