andyopole Napisano 9 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 2 godziny temu, Zuza007 napisał: Zrób, ale po pierwsze - mogłeś się nie zarazić, a po drugie - od kontaktu do zachorowania musi upłynąć kilka dni (zazwyczaj około czterech - przećwiczone na własnej skórze). Zdrowka! Juz jestem w domu. Test wykonany. Czekam na wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 Zagłosowane. W kolejce trzy samochody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 21 minut temu, andyopole napisał: Juz jestem w domu. Test wykonany. Czekam na wynik. Test negatywny. Nie ukrywam że liczyłem na parę dni wolnego. Jest jeszcze nadzieja że jak mówiła @Zuza007 coś się jeszcze ulęgnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 10 minutes ago, andyopole said: (...) Jest jeszcze nadzieja że jak mówiła @Zuza007 coś się jeszcze ulęgnie. Lepiej być zdrowym ... Z COVIDem różnie bywa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebol83 Napisano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2022 Zdrowka!!! A teraz przyznac sie, kto z Was wygral te " TWO BILLIION DOLLARS?!! " - kot chetnie zasponsoruje powolowie forum pobyt w USA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2022 Najwiekszym wygranym jest szeroko rozumiana "budzetowka", ktora dzis ma wolne i udaje swietowanie a inni musza na nich robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2022 18 minutes ago, andyopole said: Najwiekszym wygranym jest szeroko rozumiana "budzetowka", ktora dzis ma wolne i udaje swietowanie a inni musza na nich robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2022 47 minutes ago, andyopole said: Najwiekszym wygranym jest szeroko rozumiana "budzetowka", ktora dzis ma wolne i udaje swietowanie a inni musza na nich robic. Jaka budżetówka ? Nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2022 Moje korpo też świętuje. Generalnie dużo świąt ostatnio zostało ustanowionych jako świętowane w mojej korpo. W styczniu 1szy + MLK, w lutym President Day, w maju memorial, w czerwcu 19th, w lipcu 4th, we wrześniu Labor, w listopadzie 11 + 2 dni na thgvng, w grudniu od 25 do końca roku. Trzeba ludziom dać poodpoczywać skoro dało się im "unlimited vacation policy" i prawie nikt na urlop nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2022 W pseudo-budzetowce stanowej melduje dzien jak kazdy inny: zadnego wolnego. Tylko Syn jako bonus w domu siedzi, bo szkola zamknieta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi