katlia Napisano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2022 16 hours ago, kzielu said: Moze byc locked - katalizator to od spodu sie wycina bo on w ukladzie wydechowym siedzi (a dokladnie jest jego czescia) - czym wyzszy samochod, tym latwiej. Chlopaki z polski przyjechali tutaj i jak im przez okno pokazywalem jezdzaca w kolko ochrone, to zdziwieni byli dosc mocno ze tutaj takie rzeczy sie dzieja. Tak wiem o katalizatorach. Poniewaz tyle tu znika duzo sie o tym mowi. Chodzilo o kradziez samochodow, w ktorym Colorado rules. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2022 Apropos: https://www.facebook.com/photo/?fbid=512538617568327&set=a.229832505838941 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2022 Ciekawe z czego jest wykonana ta nalepka. Catalyzator nagrzewa sie do takiej temperatury ze niebezpiecznie jest zaparkowac na suchej trawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2022 (edytowane) Kochani, zwlaszcza rezydenci IL Co tam ciekawego moge zrobic w przyszlym tygodniu jednego wieczora w Chicago? Jakies specjalne eventy, cos swiatecznego, jakies jarmarki czy cos sie dzieje? Edytowane 1 Grudnia 2022 przez ilon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2022 17 minut temu, ilon napisał: Kochani, zwlaszcza rezydenci IL Co tam ciekawego moge zrobic w przyszlym tygodniu jednego wieczora w Chicago? Jakies specjalne eventy, cos swiatecznego, jakies jarmarki czy cos sie dzieje? Znow Cie nosi? Do Oregon przyjedz, zawioze nad Pacific, nogi zamoczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2022 2 hours ago, andyopole said: U mnie z "sozo" nie ma prystupu. Zlodzieje uzywaja raczej cichych lancuszkow do przecinania ruru wydechowch ktore sa dosc cienkie. Na miejscu zlodzieja z moim autem bym sie nie meczyl sa inne auta ze znacznie latwiejszym dostepem. Tak wygladaja moja "caty": https://www.ebay.com/itm/125049143376?hash=item1d1d828050%3Ag%3AdasAAOSwPxNjFdZC&fits=Year%3A2017|Model%3AExplorer|Make%3AFord A to faktycznie nielatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 6 hours ago, andyopole said: Znow Cie nosi? Do Oregon przyjedz, zawioze nad Pacific, nogi zamoczysz. Stary z Chicago to musze jezdzic nawet jak czasem niebardzo sie chce :p Bede w CA na wiosne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 15 godzin temu, ilon napisał: Stary z Chicago to musze jezdzic nawet jak czasem niebardzo sie chce :p Bede w CA na wiosne California dluga i szeroka. ... Qrde, czemu ten kraj taki duzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 Amerykańscy dzielni kopacze piłki szczęśliwi. Mogą zaczynać wakacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskierka Napisano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 W dniu 1.12.2022 o 13:22, ilon napisał: Kochani, zwlaszcza rezydenci IL Co tam ciekawego moge zrobic w przyszlym tygodniu jednego wieczora w Chicago? Jakies specjalne eventy, cos swiatecznego, jakies jarmarki czy cos sie dzieje? jest Jarmark w Downtown, niedaleko fasolki, polecam bardzo! Sporo niemieckich stoisk i genialne grzańce, przypominają mi stare dobre czasy mieszkania w DE. Co jak co, ale najlepsze jarmarki świąteczne widziałam w Niemczech, a ten tutaj az tak bardzo im nie ustępuje. Odwiedź koniecznie, polecam tez lodowisko w Rosemont lub w Millenium Park. Albo alternatywnie jazdę po zamarzniętej wstążce (ribbon ice skating) zaraz obok fasolki, specjalnie na zimę robię na alejce w parku tor do jeżdzenia na łyżwach, chcę się wreszcie wybrać, ale chyba młody nie pozwoli. Pozdrawiam cieplutko, zimno jak diabli, bierz cieple ciuchy Ilon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi