pelasia Napisano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 1 hour ago, andyopole said: To mlodzieniaszek. Ale masz wymaganiaaaa! Żeby chociaż kierunkowskazy włączali. ... Wiekszosc chyba mysli, ze kierunkowskazy to tylko dekoracja samochodu A ci co po piwie wsiadaja za kierownice to i tak mam wrażenie, ze sa o wiele bezpieczniejsi na drodze, niz ci co nie moga poczekac 5 minut aby odpisac na smsa lub zobaczyc kto ich zdjecie zlajkowal na fejsie. Jazda samochodem bez patrzenia przed siebie po prostu nie dziala. No i po flaszce neither! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 Godzinę temu, pelasia napisał: Wiekszosc chyba mysli, ze kierunkowskazy to tylko dekoracja samochodu Nikt im nie powiedział jakie jest ich przeznaczenie. Używają ich do potwierdzenia manewru a nie do sygnalizacji zamiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 "Forum" prowadzi obserwacje potencjalnej kolacji okupujacej karmnik. Kto jeszcze pamięta konkurs na jego imię? 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 Z wiadomych powodów pamiętam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 20 minut temu, mcpear napisał: Z wiadomych powodów pamiętam Info dla "forumowej młodzieży". @mcpear, przed rokiem (+/-) wygrał forumowy konkurs na imię dla mojego kota. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2023 (edytowane) Myślałem że nie będę gorszy i też będę mógł pochwalić się że i do mnie przyszła nareszcie zima. Oto wczorajszą prognoza. Na drugim zdjęciu prawda jaka jest. Rano było -0,4°C. Na trzecim zdjęciu widoczek z okna. Edytowane 29 Stycznia 2023 przez andyopole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2023 Hej, minus 6 to juz powazny mroz. Ja juz sie przyzwyczailam ze zima TN omija... Btw, zauwazyliscie update forum? Czepiam sie, ale nie lepiej by bylo gdyby preview pokazywal najnowszy post w temacie, a nie pierwszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2023 (edytowane) 7 minut temu, Roelka v.2 napisał: Hej, minus 6 to juz powazny mroz Te minus sześć to tylko prognozo przepowiednie. Tej zimy jeszcze takiego mrozu nie było. 7 minut temu, Roelka v.2 napisał: Btw, zauwazyliscie update forum? Nic takiego u mnie się nie dzieje. Edytowane 29 Stycznia 2023 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 U mnie też po staremu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Hm, przegladam forum na przegladarce w telefonie i tylko tutaj pojawiaja mi sie te preview. Na komputerze nie. Myslalam ze to jakas aktualizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi