pelasia Napisano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2023 1 hour ago, andyopole said: To mlodzieniaszek. Ale masz wymaganiaaaa! Żeby chociaż kierunkowskazy włączali. ... Wiekszosc chyba mysli, ze kierunkowskazy to tylko dekoracja samochodu A ci co po piwie wsiadaja za kierownice to i tak mam wrażenie, ze sa o wiele bezpieczniejsi na drodze, niz ci co nie moga poczekac 5 minut aby odpisac na smsa lub zobaczyc kto ich zdjecie zlajkowal na fejsie. Jazda samochodem bez patrzenia przed siebie po prostu nie dziala. No i po flaszce neither! 1 Cytuj
andyopole Napisano 28 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2023 Godzinę temu, pelasia napisał: Wiekszosc chyba mysli, ze kierunkowskazy to tylko dekoracja samochodu Nikt im nie powiedział jakie jest ich przeznaczenie. Używają ich do potwierdzenia manewru a nie do sygnalizacji zamiaru. Cytuj
andyopole Napisano 28 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2023 "Forum" prowadzi obserwacje potencjalnej kolacji okupujacej karmnik. Kto jeszcze pamięta konkurs na jego imię? 2 2 Cytuj
mcpear Napisano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2023 Z wiadomych powodów pamiętam 1 Cytuj
andyopole Napisano 28 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2023 20 minut temu, mcpear napisał: Z wiadomych powodów pamiętam Info dla "forumowej młodzieży". @mcpear, przed rokiem (+/-) wygrał forumowy konkurs na imię dla mojego kota. :-) Cytuj
andyopole Napisano 29 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2023 (edytowane) Myślałem że nie będę gorszy i też będę mógł pochwalić się że i do mnie przyszła nareszcie zima. Oto wczorajszą prognoza. Na drugim zdjęciu prawda jaka jest. Rano było -0,4°C. Na trzecim zdjęciu widoczek z okna. Edytowane 29 Stycznia 2023 przez andyopole 1 Cytuj
Roelka v.2 Napisano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2023 Hej, minus 6 to juz powazny mroz. Ja juz sie przyzwyczailam ze zima TN omija... Btw, zauwazyliscie update forum? Czepiam sie, ale nie lepiej by bylo gdyby preview pokazywal najnowszy post w temacie, a nie pierwszy? Cytuj
andyopole Napisano 29 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2023 (edytowane) 7 minut temu, Roelka v.2 napisał: Hej, minus 6 to juz powazny mroz Te minus sześć to tylko prognozo przepowiednie. Tej zimy jeszcze takiego mrozu nie było. 7 minut temu, Roelka v.2 napisał: Btw, zauwazyliscie update forum? Nic takiego u mnie się nie dzieje. Edytowane 29 Stycznia 2023 przez andyopole Cytuj
Roelka v.2 Napisano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2023 Hm, przegladam forum na przegladarce w telefonie i tylko tutaj pojawiaja mi sie te preview. Na komputerze nie. Myslalam ze to jakas aktualizacja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi