mola Napisano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 14 minut temu, foladdd napisał: Pewnie mąż lubi (ty też) stare europejskie kraje z tradycjami. O gustach się nie dyskutuje - jak mówi przysłowie. Pewnie gustuje w Wielkiej Brytanii? Lekcja pierwsza (opcja grzecznościowa): What the heck? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 6 minut temu, foladdd napisał: Ponieważ nie znam tego zwrotu (jak i zapewne wielu innych) posłużyłam się dostępnym mi narzędziem i wyszło tam, cytuję: "Co do" Nic mi to nie mówi. To co Ci powiedzą nasze zdania pisane po angielsku? Internet jest pełen zdań po angielsku pisanych przez Amerykanów na każdy temat, na każdym poziomie zaawansowania. Zainstaluj sobie Duolingo na telefonie i zacznij tam. Poznasz słownictwo i podstawy gramatyki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 26 minutes ago, foladdd said: Pewnie mąż lubi (ty też) stare europejskie kraje z tradycjami. O gustach się nie dyskutuje - jak mówi przysłowie. Pewnie gustuje w Wielkiej Brytanii? Damn. I fed the troll. When will I learn? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 33 minuty temu, foladdd napisał: Czasem oglądam. Przypominam sobie dzieciństwo. To nie bylo do Ciebie lecz do Mamusiek maloletnich bombelkow . ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 18 minut temu, foladdd napisał: Wiem, ale ;p Postanowiłam odpisać. Napisz cos po angielsku. Cenzura nie pusci. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Serio, zamiast tu pisać zapoznaj się z ChatGPT na https://chat.openai.com/chat Ma nieskończoną cierpliwość. Nie trzeba prosić. Ja: Napisz coś po angielsku AI: Sure, here is something in English: "The quick brown fox jumps over the lazy dog." Ja: I jeszcze coś AI: Here's another sentence in English: "Artificial intelligence is changing the way we live and work." Ja: coś innego AI: Okay, here's something different: "Success is not final, failure is not fatal: it's the courage to continue that counts." Ja: ładnie poproś po angielsku by ktoś odpuścił i się czymś zajął AI: Could you kindly let it go and occupy yourself with something else? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 To skoro AI nie, filmy nie, darmowe apki nie, lekcje nie, zapamiętywanie słówek nie, to uznajmy, że to nasza - forumowiczów - wina, że nigdy nie nauczysz się angielskiego i skończymy ten temat. Over and out. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 37 minut temu, mola napisał: a: ładnie poproś po angielsku by ktoś odpuścił i się czymś zajął AI: Could you kindly let it go and occupy yourself with something else? Po "podlasku" odpowiem: podoba sie dla mnie ta maszyna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 16 hours ago, mola said: Serio, zamiast tu pisać zapoznaj się z ChatGPT na https://chat.openai.com/chat Ma nieskończoną cierpliwość. Nie trzeba prosić. Ja: Napisz coś po angielsku AI: Sure, here is something in English: "The quick brown fox jumps over the lazy dog." Ja: I jeszcze coś AI: Here's another sentence in English: "Artificial intelligence is changing the way we live and work." Ja: coś innego AI: Okay, here's something different: "Success is not final, failure is not fatal: it's the courage to continue that counts." Ja: ładnie poproś po angielsku by ktoś odpuścił i się czymś zajął AI: Could you kindly let it go and occupy yourself with something else? You made my day Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 1 godzinę temu, foladdd napisał: Ponieważ andyopole nie zna angielskiego łączę go w parę z molą. Mają aplikacje to się razem nauczą. Wszystko zrelacjonuje tv. A na co dla mnie angielski. Przy azbescie i na rusztowaniu? Poza tematem. Twoje posty sa coraz bardziej zenujace - bez odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi