pelasia Napisano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 1 hour ago, kzielu said: Ale generalnie to ma sens bo ludzie ktorzy nie czaja ze powinni jak najszybciej sie zwinac z przejscia po wejsciu na poklad sa zaraza lotnictwa cywilnego. Tak, stoją jak święte krowy, bez jakiekokolwiek poruszenia. Mi to dokladnie zajmuje 2 sekundy aby po zobaczeniu swojego numerka, posadzic tylek na siedzenie. Inni stoja, torby przewracaja jakby conajmniej byli u siebie w sypialni i w szafie grzebali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Dzis mialem dostac do mnie "na produkcje" nowego pracownika. Wyglada na to ze zrezygnowal zanim jeszcze zaczal. A ja mu tyle pracy przygotowalem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Zapewne za dużo płacicie. Przeraził się że nie ogranie problemu "wealth management" jak go zaleją paychecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 Kicius po raz pierwszy zwiedza nową zabawkę. 20230211_162044.mp4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 12 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 Zabawki domowej roboty sa najlepsze i moze jeszcze postarac sie o kolege albo kolezanke do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 9 minut temu, Roelka v.2 napisał: Zabawki domowej roboty sa najlepsze i moze jeszcze postarac sie o kolege albo kolezanke do zabawy O, no, no! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 (edytowane) Zachciało mi się bułek, takich zwykłych, jak w Polsce. Po wielu niezbyt udanych próbach wreszcie udało mi się utrafić z technologią. Edytowane 12 Lutego 2023 przez andyopole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 12 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 9 hours ago, andyopole said: Zachciało mi się bułek, takich zwykłych, jak w Polsce. Po wielu niezbyt udanych próbach wreszcie udało mi się utrafić z technologią. Wow, wygladaja extra! To sie jeszcze podziel przepisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 Sniadanie "lux". Przepis po śniadaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 12 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 Ja przepis tez poproszę! Wygladaja smacznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi