andyopole Napisano 13 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Godzinę temu, pelasia napisał: Ja przepis tez poproszę! Wygladaja smacznie! 1,5 kg mąki, 1 łyżeczka cukru aby drozdzom było łatwiej ruszyć, 22-50 g soli (wg własnego gustu) sól dodajemy na końcu, 1 saszetka drożdży, 7 gram, 1-3 jaja, 1 stick miękkiego masła dodawanego stopniowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Wczoraj jeszcze upieklem troche slodkich, nadziewanych bułek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 13 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 1 hour ago, andyopole said: 1,5 kg mąki, 1 łyżeczka cukru aby drozdzom było łatwiej ruszyć, 22-50 g soli (wg własnego gustu) sól dodajemy na końcu, 1 saszetka drożdży, 7 gram, 1-3 jaja, 1 stick miękkiego masła dodawanego stopniowo. Dzieki bede probowala robic po walentynkach bo jutro mam zamiar piec ciasteczka dla synka grupy. Zapas drozdzy mam z czasow pandemii jak zamawialam hurtowo tylko cuekawe czy sie nie przeterminowaly Bo przesypalam do osobnego pojemnika a opakowanie wyrzucilam… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 13 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Oglada ktos Super Bowl? fajnie reklamy, ponoc gdzies pomiedzy reklamami jest jakis football czy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Mój TV przestał odbierać Fox TV od tygodnia, także ten. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 (edytowane) 49 minut temu, Patipitts napisał: Dzieki bede probowala robic po walentynkach bo jutro mam zamiar piec ciasteczka dla synka grupy. Zapas drozdzy mam z czasow pandemii jak zamawialam hurtowo tylko cuekawe czy sie nie przeterminowaly Bo przesypalam do osobnego pojemnika a opakowanie wyrzucilam… Jeżeli to "instant" to raczej kup nowe. ... Edit: kupuj w saszetkach bo jeśli otworzysz słoiczek to w kilka tygodni trzeba zużyć. Potem słabo działają. Edytowane 13 Lutego 2023 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 13 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 51 minutes ago, Roelka v.2 said: Oglada ktos Super Bowl? fajnie reklamy, ponoc gdzies pomiedzy reklamami jest jakis football czy cos? Ja! A teraz swietuje bo moja druzyna wygrala! I to po pieknym meczu! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 13 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Oglądałam superbowl dziś po raz pierwszy w życiu i powiem tyle: Rihanna była beznadziejna. Nie wiem jak można było ją z takim show wystawić na taki event, porażka po całości… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 13 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 7 hours ago, MeganMarkle said: Oglądałam superbowl dziś po raz pierwszy w życiu i powiem tyle: Rihanna była beznadziejna. Nie wiem jak można było ją z takim show wystawić na taki event, porażka po całości… A dlaczego beznadziejna ? Jakims jej fanem nie jestem (w zasadzie to w ogole nie moje klimaty) ale co konkretnie bylo nie tak ? Dziewczyna w ciazy, wiec troche powinnas jej odpuscic jezeli chodzi o brak tanca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 13 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 11 hours ago, andyopole said: Jeżeli to "instant" to raczej kup nowe. ... Edit: kupuj w saszetkach bo jeśli otworzysz słoiczek to w kilka tygodni trzeba zużyć. Potem słabo działają. No wlasnie doczytalam… musze wyrzucic Bo na pewno juz stracily waznosc. a mi sie bardzo Rihanna podobala od razu zauwazylam ze jest w ciazy wiec logiczne ze zadne skakanie nie wchodzilo w gre, jak ja podniesli tak do gory to o malo nie zemdlalam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi