Joanna30 Napisano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 (edytowane) Dopiero wzięłam się za przeglądanie zdjęć, więc to takich kilka na gorąco Edytowane 28 Lutego 2023 przez Joanna30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 Cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 Gdzieś tam na końcu świata ciepło a w Oregon wściekłe ataki zimy nie ustają! W moim przypadku to również najzimniejsza zima od czasu przyjazdu do USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebol83 Napisano 2 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 A w Polskim padole - a to slonce zaswieci, a to deszcz spadnie... raz bedzie +5, raz -2.... i ni hu hu nie wiadomo , czy to zima, czy to wiosna.... Niby ostrzegaja przed sniegiem... ale ja juz mam dosc takiej zimy.... albo niech spadnie te 10cm sniegu, zmrozi i trzyma, albo niech to cos co jest za oknem znika i da szanse wiosnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everden Napisano 2 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 (edytowane) W Minnesocie pelno sniegu wciaz, wiosny nie widac..... Edytowane 2 Marca 2023 przez everden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 51 minut temu, everden napisał: W Minnesocie pelno sniegu wciaz, wiosny nie widac..... Ale to juz chyba w Kanadzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everden Napisano 2 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 2 hours ago, andyopole said: Ale to juz chyba w Kanadzie.... No prawie prawie, jezdzimy tam na lody co weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2023 15 godzin temu, everden napisał: No prawie prawie, jezdzimy tam na lody co weekend Ech, kobiety. W Minnesocie zimno no to w poszukiwaniu wiosny jedzie do Canady zamiast w przeciwpołożną! Na dodatek na lody. Królowa Śniegu? "Bo z kobietami nigdy nie wie, oj nie wie się,...". Młodzieży, kto to spiewal? (Uczciwie, bez googlowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 Dopiero dzis doszedlem do siebie po zatruciu papryka konserwowa - kupiona w polskim sklepie. Najprawdopodobniej byla nowa data nadrukowana, bo produkt niezjadliwy. Zauwazylem, ze cos "nie halo" ze mna wieczorem - po zjedzeniu 2 papryczek w kanapce na lunch, ale bylo juz za pozno. Wrocilem sie do tego sklepu, ale oczywiscie wlasciciel pali glupa. Kiedys ktos mi mowil / byc moze ktos tu na forum pisal aby uwazac na polskie sklepy. Teraz juz wiem. 3 dni mialem z glowy, odowdnilem sie jak sku#@$%^&. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi