andyopole Napisano 23 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2023 Taka odpowiedz przyszla na moje pytanie w piatek wieczorem, zapytalem od kiedy Konstytucja przewiduje druga ture w tych wyborach: "Zgadza się, pomyliłam z wyborami prezydenckimi. Proszę wybaczyć- zmęczenie materiału. Caly weekend trwaly spekulacje co "autorka miala na mysli?" W sobote zrobilismy sobie maly meeting "podsumowujacy" w skladzie calej Komisji Wyborczej. Bylo pare niezdrowych acz smacznych rzeczy na stole i stanelo na tym ze Autorka jest zatrudniona "na dwoch etatach" i dziala na polecenie wiadomych sluzb. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2023 11 godzin temu, Joanna30 napisał: Pocieszałam się, że ja już zdążyłam trochę odespać, a ci z Jagodna dopiero do domu szli A ja tak naprawde odespalem dopiero teraz, z soboty na niedziele. Spalem od 20 wieczorem do prawie 10 rano w niedziele. Niebywale, ja nigdy tak dlugo nie spie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2023 Co tam kochani forumowicze? Dawno mnie nie bylo, nasiedzialam sie troszke w Polsce, ale jestem juz spowrotem w USA! Jak przygotowania do Halloween? Macie jakies fajne dekoracje/kostiumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2023 2 hours ago, ilon said: Co tam kochani forumowicze? Dawno mnie nie bylo, nasiedzialam sie troszke w Polsce, ale jestem juz spowrotem w USA! Jak przygotowania do Halloween? Macie jakies fajne dekoracje/kostiumy? Dekoracji u mnie nie bedzie bo jedziemy na Siciliie na 3 tygodnie... ale powiedz o wrazeniach z Polski. Mnie zawsze interestuje jak "ekspaci" widza kraj bedac w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2023 U mnie dekoracji nie bedzie bo raz: za starym, nie bawi mnie to. Jak mieszkam tu siodmy rok nie widzialem dzieciakow ani razu z koleda. NAwet sasiadka dala mi dynie zeby zwabic ewentualne dzieci ale watpie ze przyjda. Jakies tam "Kukulki" mam, w razie cus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2023 6 hours ago, ilon said: Co tam kochani forumowicze? Dawno mnie nie bylo, nasiedzialam sie troszke w Polsce, ale jestem juz spowrotem w USA! Jak przygotowania do Halloween? Macie jakies fajne dekoracje/kostiumy? Syn sie przebiera za Demogorgona ze Stranger Things. Kostium obrzydliwy, jak obdarty ze skory czlowiek plus "kwiatuszek" zamiast glowy. Wyglada strasznie. @mola za wiedzme, plus corka bedzie robila za wiedzmowego, czarnego kota. A ja tradycyjnie: za nielegalnego imigranta z Polski... Dom cos tam jest przystrojony, ale Halloween to kompletnie nie moj klimat. Dla mnie najwazniejsze sa dekoracje swiateczne. No, ale to dopiero po Thxgiving... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2023 4 minuty temu, Xarthisius napisał: . @mola za wiedzme, Musi sie przebierac? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2023 17 minut temu, andyopole napisał: Musi sie przebierac? Tylko kupiłam nowy kapelutek i rajty w paski, żeby było wiadomo, że świętuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2023 1 hour ago, Xarthisius said: Kostium obrzydliwy Jestem przekonana, ze chlopcom wlasnie o to chodzi. (Dziewczynki maja bardziej skomplikowane wymagania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2023 Dzisiaj musiałam się wprowadzić w nastrój, żeby dynię się lepiej drążyło (czego nie cierpię), więc dzień przy piekarniku. Z dynią chyba jednak już dzisiaj nie zdążę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi