andyopole Napisano 24 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) W dniu 24.11.2023 o 10:23, mola napisał: Foto z tegoż wydarzenia. Jeden pracownik i trzech kierowników Wszędzie występują przerosty kadry kierowniczej, nawet, wydawało by się, w zdrowym organizmie gospodarczym. Edytowane 25 Listopada 2023 przez andyopole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 Teraz by sie tylko przydal jakis porzadny snieg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 A przestań z tym śniegiem! U mnie dziś było -2°C. Już drugi raz w tym roku poniżej zera! Rzecz niebywała! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Widze ze wszyscy rozleniwieni po dlugim weekendzie. Albo zapracowani, ja wlasnie skonczylem odczytywac emaile zgromadzone od srodowego poludnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 My wlasnie dzisiaj wrocilismy z Kostaryki i troche ciezko idzie z nadrabianiem wszelkich zaleglosci ( wraz z praca domowa 6 latka lol ) . Jezeli ktos mysli nad wyjazdem i zwiedzeniem tego kierunku a ma wąpiliwosci , szczerze polecam! Kraj zdecydowanie warty zobaczenia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 26 minutes ago, agatenka said: My wlasnie dzisiaj wrocilismy z Kostaryki i troche ciezko idzie z nadrabianiem wszelkich zaleglosci ( wraz z praca domowa 6 latka lol ) . Jezeli ktos mysli nad wyjazdem i zwiedzeniem tego kierunku a ma wąpiliwosci , szczerze polecam! Kraj zdecydowanie warty zobaczenia. Bylam tam jeszcze w 20m wieku Super kraj. Wtedy mial dwa ogromne minusy: nudne jedzenie, i straszne drogi. Jak jest teraz? Notabene coraz wiecej amerykanow sie tam przeprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parenthesis Napisano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 U nas na Thanksgiving był wyjazd do DC. Przyjemne miasto, z tego kawałka, który udało się zobaczyć. Dużo bardziej skondensowane niż Chicago, dla mnie na plus - wyższy walkability score. On 11/24/2023 at 11:55 AM, Xarthisius said: Wieszajac swiatelka na dom A zaraz ide do browaru. Z okazji Black Friday dzisiaj 2 nowe piwa z pedami swierku. W koncu juz Swieta! W którym browarze takie cuda? Raz byłam w More, gdzie dają marble, czyli milkshake-style piwo - pychota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 12 hours ago, parenthesis said: W którym browarze takie cuda? Raz byłam w More, gdzie dają marble, czyli milkshake-style piwo - pychota! U nas na wsi. 2.5h od Chicago. IPA z dodatkiem iglakow to nie jest cos niespotykanego. Na 100% ktorys z prawie 200 browarow w Chicago tez pewnie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 A mi w koncu udalo sie odwiedzic Boston! Glownie podroz zmotywowana tym, zeby wziac swoje psy do swojej 'ojczyzny'. Podobalo mi sie - fajne miasto z duza iloscia historii, dobre jedzonko, jak ktos nie byl to polecam. Po drodze zatrzymalismy sie tez w NYC, ale w sumie poza spacerem do Central Parku i zjedzeniem hot-doga i pizzy to nie zrobilam tym razem zbyt wiele. NYC zawsze mnie jakos przytlacza. Za tydzien jedziemy do Chicago, a potem mam nadzieje siedziec w domu i ogladac filmy swiateczne i nie jezdzic nigdzie az do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 37 minut temu, ilon napisał: zeby wziac swoje psy do swojej 'ojczyzny'. A psy, jakie jest zdanie pieskow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi