andyopole Napisano 14 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Na takim koncercie byłem w czwartek. Mam skrzywienie na punkcie Pink Floyd i to raczej już jest nieuleczalne. a19b38c2-651e-43ef-8ad1-c5d1f87b4be3.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenadams Napisano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia (edytowane) On 4/14/2024 at 6:52 PM, andyopole said: Na takim koncercie byłem w czwartek. Mam skrzywienie na punkcie Pink Floyd i to raczej już jest nieuleczalne. a19b38c2-651e-43ef-8ad1-c5d1f87b4be3.mp4 O, co to za tribute band? Ja byłem w marcu na koncercie Another Pink Floyd, drugi raz w życiu. Myślałem że pierwszego (7 lat temu) nic nie przebije, ale ten w ICE w Krakowie wgniótł mnie w fotel. Z bardziej znanych tribute bandów byłem też na Australian Pink Floyd i też był sztos, aczkolwiek uważam że Another Pink Floyd gra lepiej. Ogólnie dla mnie jest Pink Floyd i potem długo długo nic Edytowane 16 Kwietnia przez kenadams Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ceres Napisano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia Gdybyście mieli wybierać i byli teraz w takiej sytuacji, że wygrywacie GC i szykujecie się do wyjazdu, to gdzie byście zamieszkali najchętniej, i co was tam przyciąga (ocean, plaża, las, jezioro... moze pustynia ;p)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia W dniu 16.04.2024 o 03:11, kenadams napisał: O, co to za tribute band? Ja byłem w marcu na koncercie Another Pink Floyd, drugi raz w życiu. Myślałem że pierwszego (7 lat temu) nic nie przebije, ale ten w ICE w Krakowie wgniótł mnie w fotel. Z bardziej znanych tribute bandów byłem też na Australian Pink Floyd i też był sztos, aczkolwiek uważam że Another Pink Floyd gra lepiej. Ogólnie dla mnie jest Pink Floyd i potem długo długo nic Grala Oregon Symphony Orchestra z nowojorskim ponoc zespolem nazwanym w programie "Zebra". Ich wokalista byl ze swoim "schnapsbarytonem" troche cienki. Lepsza byla tutejsza solistka, ktora "robila za chorek". Bylem kilka lat temu na Australian Pink Floyd, wg mnie cienizna. Spoznione rozpoczecie, fatalna akustyka (w tym samym obiekcie co koncert powyzej). Nie przedstawili sie, slabe wokale, odegrali i poszli. Mowiac szczerze chcialem do domu ale ze siedzialem w srodku nie chcialem ludziom przeszkadzac. Wiele osob poszlo wczesniej. Natomiast dwa lata temu bylem na Brit Floyd. Pelna profesca! Dali czadu jak nalezy, na full! Nie ma sie do czego przyczepic. Zaczeli punktualnie, rzetelnie odegrali ponad dwie godziny plus bardzo dlugie bisy. U nich w chorku spiewala Polka - Ola Bienkowska ale tym razem jej nie bylo. O Another Pink Floyd nie slyszalem. Kolejny klon tak jak Brit Floyd z Australian PF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cavscout Napisano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 5 hours ago, ceres said: Gdybyście mieli wybierać i byli teraz w takiej sytuacji, że wygrywacie GC i szykujecie się do wyjazdu, to gdzie byście zamieszkali najchętniej, i co was tam przyciąga (ocean, plaża, las, jezioro... moze pustynia ;p)? Nie wiem jak inni, ale ja napoczatku jechałbym gdzie mam zapewniana prace. Jak jus się ustawi to można sobie zmieniać miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenadams Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia On 4/19/2024 at 11:38 PM, andyopole said: Grala Oregon Symphony Orchestra z nowojorskim ponoc zespolem nazwanym w programie "Zebra". Ich wokalista byl ze swoim "schnapsbarytonem" troche cienki. Lepsza byla tutejsza solistka, ktora "robila za chorek". Bylem kilka lat temu na Australian Pink Floyd, wg mnie cienizna. Spoznione rozpoczecie, fatalna akustyka (w tym samym obiekcie co koncert powyzej). Nie przedstawili sie, slabe wokale, odegrali i poszli. Mowiac szczerze chcialem do domu ale ze siedzialem w srodku nie chcialem ludziom przeszkadzac. Wiele osob poszlo wczesniej. Natomiast dwa lata temu bylem na Brit Floyd. Pelna profesca! Dali czadu jak nalezy, na full! Nie ma sie do czego przyczepic. Zaczeli punktualnie, rzetelnie odegrali ponad dwie godziny plus bardzo dlugie bisy. U nich w chorku spiewala Polka - Ola Bienkowska ale tym razem jej nie bylo. O Another Pink Floyd nie slyszalem. Kolejny klon tak jak Brit Floyd z Australian PF? O to ciekawe, to w Krakowie nie było tak źle, chociaż też byłem nieco rozczarowany, pamiętając parę lat wcześniej koncert Another Pink Floyd miałem większe oczekiwania. Tak, to jest kolejny tribute band, w lutym obchodzili 15-lecie, z której to okazji grali właśnie koncert na którym byłem. O Brit Floyd nie słyszałem, ale brzmi legitnie, chętnie się wybiorę jeśli będę miał okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 21 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Koncert Brit Floyd w pięknym amfiteatrze niedaleko Denver CO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenadams Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 16 hours ago, andyopole said: Koncert Brit Floyd w pięknym amfiteatrze niedaleko Denver CO. Rzeczywiście profeska. Poszedłbym bez wahania, niestety widzę że nie zawitają do Polski podczas obecnego touru. Another Pink Floyd jest właśnie bardziej w ten deseń, perfekcyjne wykonanie utworów, efekty wizualne, ostatnio grali też z orkiestrą symfoniczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia (edytowane) Szkoda ze to nie jest zakaźna choroba. Niejednemu by pasowało takie schorzenie. https://tvn24.pl/swiat/belgia-jechal-pod-wplywem-alkoholu-ale-uniknie-kary-bo-cierpi-na-tak-zwany-zespol-autobrowaru-st7882665 Edytowane 22 Kwietnia przez andyopole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tirowiec1312 Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia Wracając jeszcze na chwilę do tematu loterii, można i tak (moim zdaniem ewidentny błąd organizatorów): https://m.ai6yr.org/@ai6yr/112316819060337370 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi