mola Napisano 3 godziny temu Zgłoś Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, andyopole napisał: Gdy zamiescilem te fotografie, wielu zartem ale wielu calkiem powaznie (na FB) orzeklo ze spadek cen benzyny to "efekt Trumpa". W ciagu kolejnych tygodni cena spadla do $2.85/gal. Od poniedzialku zaczela jakos dziwnie rosnac. Dzis na "mojej" gas stacji juz $3.29/gal. To jak to, qrna, kiedy ten efekt Trumpa nastepuje? A u nas w spożywczaku jaka nie dość, że drogie, to nie ma! Nie kupisz więcej niż dwa tuziny na jeden paragon. Kury widocznie Executive Order jeszcze nie dostały Cytuj
andyopole Napisano 3 godziny temu Autor Zgłoś Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, mola napisał: A u nas w spożywczaku jaka nie dość, że drogie, to nie ma! Nie kupisz więcej niż dwa tuziny na jeden paragon. Kury widocznie Executive Order jeszcze nie dostały Zima jest to sie kury slabiej niosa. Kto ze wsi to kapuje. Cytuj
andyopole Napisano 3 godziny temu Autor Zgłoś Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Xarthisius napisał: Ale Ty Andy nic nie czaisz... Jak rosnie to wina Bidena* (nawet jak to bedzie 2028), jak spada to zasluga Trumpa. * - to ze wzgledu na to, ze ukradl wybory. Ta potwarz zaburza czasoprzestrzen i wplywa na wydarzenia w przyszlosci. Wszystkie te zle. Znaczy jak Mierzeja Wislana przekopana to efekt Kaczynskiego? Ale jak sie sluza spartolila i juz tydzien trzyma uwieziony w srodku statek to efekt Tuska? Dobrze kombinuje? Cytuj
Xarthisius Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu 5 minutes ago, andyopole said: Znaczy jak Mierzeja Wislana przekopana to efekt Kaczynskiego? Ale jak sie sluza spartolila i juz tydzien trzyma uwieziony w srodku statek to efekt Tuska? Dobrze kombinuje? Tak wlasnie. W dobra strone zmierzasz. Cytuj
mola Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, andyopole napisał: Zima jest to sie kury slabiej niosa. Kto ze wsi to kapuje. No ja nie wiem czy jest na to społeczna zgoda. Cytuj
mcpear Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu 1 hour ago, mola said: A u nas w spożywczaku jaka nie dość, że drogie, to nie ma! Nie kupisz więcej niż dwa tuziny na jeden paragon. Kury widocznie Executive Order jeszcze nie dostały Artykuł FOXa z marca 2024 jak to Biden i jego inflacja napędza ceny jajek: https://www.foxbusiness.com/economy/how-it-started-how-its-going-price-eggs-milk-steak-up-biden-took-office Fox w sobotę ogłosił, że cena jajek będzie rosła z powodu ... ptasiej grypy https://www.foxnews.com/food-drink/egg-prices-may-soon-rise-expert-why-how-much Czyli za kadencji Bidena to prezydent i jego inflacja powodowała wzrosty cen jajek a za Trumpa to już po prostu "supply and demand" Cytuj
andyopole Napisano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, mola napisał: No ja nie wiem czy jest na to społeczna zgoda. Jak to bylo z kurami u Orwella? Mam plyte w aucie, musze wrzucic w slota i sobie przypomniec. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi