Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

A u mnie pada snieg. Tylko dwa auta sie ostaly pod firmą. Jedni nie przyjechali bo szkoly zamkniete o dzieci pilnują.  Inni bo pochodzą z Texasu i nie potrafia jezdzic po sliskim. Boss sie pożegnał I pojechał bo mieszka na gorce I nie podjedzie pozniej. Idę pozamykac i tez jadę do domu bo nie ma z kim pracować. 

Wiem, az tu slychac rechot tych co mieszkaja w ND, MN oraz WI. Oni przy takiej pogodzie dopiero zmieniaja sandaly na snickersy.

20250213_085514.jpg

Edytowane przez andyopole
  • Haha 1

Napisano
1 godzinę temu, pelasia napisał:

A ci w CO zmieniają sandały jak śniegu dopiero powyżej kostek! :P u was ledwo szybę od samochodu pokryło.

To już widok z mojego okna. U nas w takiej sytuacji wracamy do domu, zmieniamy obuwie na ciepłe kapcie. Rozpalamy kominek jeśli ktoś ma i czekamy aż stopnieje. Wieczorem śnieg ma się zamienić w deszcz i wtedy dopiero będzie apokalipsa. 

20250213_111743.jpg

Napisano
15 hours ago, andyopole said:

A u mnie pada snieg. Tylko dwa auta sie ostaly pod firmą. Jedni nie przyjechali bo szkoly zamkniete o dzieci pilnują.  Inni bo pochodzą z Texasu i nie potrafia jezdzic po sliskim. Boss sie pożegnał I pojechał bo mieszka na gorce I nie podjedzie pozniej. Idę pozamykac i tez jadę do domu bo nie ma z kim pracować. 

Wiem, az tu slychac rechot tych co mieszkaja w ND, MN oraz WI. Oni przy takiej pogodzie dopiero zmieniaja sandaly na snickersy.

20250213_085514.jpg

Przeczytałam, "Boss się PRZEŻEGNAŁ" :D...

W Warszawie też troszkę spadło tego białego goowna...:D

• Haha 1
Napisano
6 hours ago, Zuza007 said:

Przeczytałam, "Boss się PRZEŻEGNAŁ" :D...

W Warszawie też troszkę spadło tego białego goowna...:D

Ciekawe czy zima zaskoczyła Polaków;)( jak co roku :D)