andyopole Napisano 22 godziny temu Autor Zgłoś Napisano 22 godziny temu 27 minut temu, pieczarr napisał: Nie używałem lepszej jak ta: Keychron V6 Max Drogie cholery. I mechaniczne. Zamowilem na szybko Logitecha, dostawa za dwie godziny. Jak mi nie podejdzie to wtedy bede szukal innej a Logitecha oddam. Cytuj
pelasia Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu Andy, klawiatura? To jeszcze nam powiedz, ze używasz wielkiego komputera stacjonarnego. Ja myślałam, ze poza laptopem to już normalnych kompów nie widać, chyba że w pracy albo u hardcorowych graczy. Cytuj
kzielu Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu 45 minutes ago, pelasia said: Andy, klawiatura? To jeszcze nam powiedz, ze używasz wielkiego komputera stacjonarnego. Ja myślałam, ze poza laptopem to już normalnych kompów nie widać, chyba że w pracy albo u hardcorowych graczy. Juz pomijajac fakt uzywania stacjonarnego PC (latwo dodac dyski na back up itd) to uzywa ktos stacjonarnie laptopa _bez_ zewnetrznej klawiatury i monitora ? Powiedz mi jeszcze ze touchpada ktos uzywa To jakis kompletny brak cywlizacji.... ;-) Cytuj
andyopole Napisano 7 minut temu Autor Zgłoś Napisano 7 minut temu 2 godziny temu, pelasia napisał: Andy, klawiatura? To jeszcze nam powiedz, ze używasz wielkiego komputera stacjonarnego. Ja myślałam, ze poza laptopem to już normalnych kompów nie widać, chyba że w pracy albo u hardcorowych graczy. A jakże! Tak wyglada moje biurko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi