Xarthisius Napisano 22 Kwietnia Zgłoś Napisano 22 Kwietnia Forum sie chyba nie dlugo skonczy. Nastanie czas agentow AI Ostatnie posty raczej na ludzi nie wygladaja... Cytuj
andyopole Napisano 22 Kwietnia Autor Zgłoś Napisano 22 Kwietnia Ostatnie nędzne resztki sernika i wielkanocnej baby. Tak się bractwo wczoraj rzuciło, po południu jeszcze dotarli "kolędnicy" chociaż to chyba nie te święta i niemal dokończyli dzieła spożywania. Zapewniam że to żadna AI. 3 Cytuj
MeganMarkle Napisano Sobota o 01:45 Zgłoś Napisano Sobota o 01:45 No właśnie, co tak cicho na forum? Ja rzadko tu zaglądam ale zawsze jak zaglądam to zazwyczaj kilka lub kilkanaście kartek do nadrobienia mam a ostatnio zero… Trump zabił ducha w narodzie? u mnie próby relokowania się na east coast trwają, real estate market także to jakiś joke, bidding wars, domy pojawiają się i znikają w ciągu kilku dni. Skończy się to tak że mocno przepłacimy za jakąś budę tylko po to żeby móc się przeprowadzić i być „done with it”. W robocie ciągłe spekulacje czego tak naprawdę się spodziewać w gospodarce po taryfach i siadającej coraz bardziej konsumpcji… generalnie cała branża FMCG siadła. Nikt nie wie czego za bardzo oczekiwać dalej. Jedyne co jest pewne to layoffs. Tego bym się spodziewała teraz w większości firm. a co tam u was? Cytuj
kzielu Napisano Sobota o 01:55 Zgłoś Napisano Sobota o 01:55 7 minutes ago, MeganMarkle said: No właśnie, co tak cicho na forum? Ja rzadko tu zaglądam ale zawsze jak zaglądam to zazwyczaj kilka lub kilkanaście kartek do nadrobienia mam a ostatnio zero… Trump zabił ducha w narodzie? u mnie próby relokowania się na east coast trwają, real estate market także to jakiś joke, bidding wars, domy pojawiają się i znikają w ciągu kilku dni. Skończy się to tak że mocno przepłacimy za jakąś budę tylko po to żeby móc się przeprowadzić i być „done with it”. W robocie ciągłe spekulacje czego tak naprawdę się spodziewać w gospodarce po taryfach i siadającej coraz bardziej konsumpcji… generalnie cała branża FMCG siadła. Nikt nie wie czego za bardzo oczekiwać dalej. Jedyne co jest pewne to layoffs. Tego bym się spodziewała teraz w większości firm. a co tam u was? Golden Age of America. Idealnie by bylo jakby zwalniali tych co glosowali za taka sytuacja (a przynajmniej mieli prorytet).... Dwa lata temu dom bezposredniego sasiada wystawiony na rynek za $799k sprzedal sie tego samego dnia. Ogolnie jakos leci ale trudno byc optymista przy takim burdelu jaki sie dzieje w tym kraju.... Cytuj
andyopole Napisano Sobota o 07:37 Autor Zgłoś Napisano Sobota o 07:37 5 godzin temu, MeganMarkle napisał: No właśnie, co tak cicho na forum? Ja rzadko tu zaglądam ale zawsze jak zaglądam to zazwyczaj kilka lub kilkanaście kartek do nadrobienia mam a ostatnio zero… Trump zabił ducha w narodzie? u mnie próby relokowania się na east coast trwają, real estate market także to jakiś joke, bidding wars, domy pojawiają się i znikają w ciągu kilku dni. Skończy się to tak że mocno przepłacimy za jakąś budę tylko po to żeby móc się przeprowadzić i być „done with it”. W robocie ciągłe spekulacje czego tak naprawdę się spodziewać w gospodarce po taryfach i siadającej coraz bardziej konsumpcji… generalnie cała branża FMCG siadła. Nikt nie wie czego za bardzo oczekiwać dalej. Jedyne co jest pewne to layoffs. Tego bym się spodziewała teraz w większości firm. a co tam u was? No niestety, recesja grozi nam coraz bardziej. Mnie dotknął spadek wartości dolara. Dom w Polsce na który było mnie stać pół roku temu już mi odjechał. Ostanie się coś do remontu i mozolny remodeling z emerytury. Cytuj
andyopole Napisano 17 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 17 godzin temu (edytowane) Czy szanowne Towarzystwo zadbało o rejestrację do sobotnich wyborów nowego Prezydenta RP? Termin rejestracji mija we wtorek, 13 Maja o północy czasu lokalnego. Wystarczy kliknąć: https://ewybory.msz.gov.pl Rejestracja jest bardzo prosta. Edytowane 17 godzin temu przez andyopole 1 Cytuj
Joanna30 Napisano 16 godzin temu Zgłoś Napisano 16 godzin temu Ja w komisji siedzę. Liczę na dużą frekwencję 1 Cytuj
andyopole Napisano 15 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 15 godzin temu 44 minuty temu, Joanna30 napisał: Ja w komisji siedzę. Liczę na dużą frekwencję Ja też. 2 Cytuj
Xarthisius Napisano 10 godzin temu Zgłoś Napisano 10 godzin temu (edytowane) Jezeli dobrze licze to na razie jest 38656 osob zarejestrowanych w USA. Ostatnio tez chyba liczylem, trzeba by znalezc post i porownac... Update: Znalazlem https://forum.usa.info.pl/topic/23849-chciałem-powiedzieć-że/page/1499/#findComment-334379 to co prawda parlamentarne. Edytowane 10 godzin temu przez Xarthisius Cytuj
andyopole Napisano 9 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 9 godzin temu Wczoraj mieliśmy szkolenie online z Konsulami w LAX. Ponad dwie godziny. Vce Konsul nie był przygotowany, np. wymyślił że jeśli będzie druga tura trzeba się będzie od nowa rejestrowaccdo wyborów. Przed północą wysłał email ze sprostowaniem. Wciąż nierozstrzygnieta kwestią rejestracji. Czy dziś do północy czasu polskiego czy lokalnego. W LAX zmieniła się tylko Konsul Generalna, kompetentna kobitka z doświadczeniem dyplomatycznym. Reszta personelu bez zmian od poprzednich wyborów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi