andyopole Napisano 12 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Joanna30 napisał: No ja wtedy pierwszy raz byłam przewodniczącą i dostałam taką szkołę życia, że teraz to już lajcik A ja się przewodniczącym nie dałem zrobić. Niech się mlodziez wykazuje. W kolejnych wyborach będę już tylko wyborcą, szkoda zdrowia. W poprzednich i w tych wyborach ogarniam cala logistyke. Miałem cicha nadzieję że będzie tylko jedna tura wyborów ale wiele wskazuje na to że za dwa tygodnie znów za*****ol. Gdyby mi boss potrącił z dniówki czas który w pracy poświęciłem na Wybory to już byłbym w plecy mimo diety. Na szczęście tolerował, korzystałem ze sprzetu biurowego i materiałów oraz czasu bez ograniczeń. Np. po wyborach wszystkie dokumenty mamy posegregować, zapakować w opieczętowane koperty i odesłać do Konsulatu Generalnego w LAX. Tylko że kopert nie dali. Musiałem "ukraść" w pracy. Cytuj
Joanna30 Napisano 12 godzin temu Zgłoś Napisano 12 godzin temu No to faktycznie niefajnie. W kraju ta logistyka wygląda zdecydowanie lepiej. No i przysługują nam jeszcze dwa dni wolnego w pracy, z zachowaniem prawa do wynagrodzenia. 1 Cytuj
andyopole Napisano 12 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Joanna30 napisał: No to faktycznie niefajnie. W kraju ta logistyka wygląda zdecydowanie lepiej. No i przysługują nam jeszcze dwa dni wolnego w pracy, z zachowaniem prawa do wynagrodzenia. No proszę! Te dwa dni to bym wziął. Jak się dowiem o dietach to dam znać. U mnie w Komisji są ludzie, których dniówka napewno ja przewyższa. 1 Cytuj
Xarthisius Napisano 7 godzin temu Zgłoś Napisano 7 godzin temu Pani w komisji mowila, ze bylo ktos AZ z Cinci. @kzielu to Ty? A po glosowaniu nad "Baltyk": Cytuj
kzielu Napisano 7 godzin temu Zgłoś Napisano 7 godzin temu Nie - ja najblizsza komisje mam w Cleveland - wiec to nie ja (zakladam ze byllscie w ktorejs w IL). Ja rowniez zaglosowalem na Polske w Eurowizji ale lajzy chca 1 euro za glos... Cytuj
Xarthisius Napisano 7 godzin temu Zgłoś Napisano 7 godzin temu 1 minute ago, kzielu said: Nie - ja najblizsza komisje mam w Cleveland - wiec to nie ja (zakladam ze byllscie w ktorejs w IL). Munster, IN. Przedmiescia Chicago Cytuj
kzielu Napisano 3 godziny temu Zgłoś Napisano 3 godziny temu 3 hours ago, Xarthisius said: Munster, IN. Przedmiescia Chicago 65 pomiedzy Indy i Gary to jakies pieklo na ziemii jest (w ogole IN to razem z WV chyba najgorszy stan na swiecie, przynajmniej na wschodzie) wiec unikam jak tylko moge. Ale jak patrzylem na liste komisji to akurat ta mi wpadla w oko i myslalem ze jest gdzies moze kolo Indianapolis.... Nope.... Cytuj
Xarthisius Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu Z trzech "metropolii" Chicago, STL i Indianapolis, tez najbardziej wygodnie nam jechac do Indy, ale jakos w tym roku sie nie postarali... Musze z Andym pogadac ile to jest zachodu. Moze nastepnym razem sobie strzelimy obwod na wiosce. Jak Paniska! Cytuj
andyopole Napisano 2 godziny temu Autor Zgłoś Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Xarthisius napisał: Z trzech "metropolii" Chicago, STL i Indianapolis, tez najbardziej wygodnie nam jechac do Indy, ale jakos w tym roku sie nie postarali... Musze z Andym pogadac ile to jest zachodu. Moze nastepnym razem sobie strzelimy obwod na wiosce. Jak Paniska! Jeśli nazbierasz chociaz 150 wyborców to mogę Cie poprzeć. Może nawet przewodniczącym Komisji zostaniesz. Cytuj
mola Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu 10 godzin temu, andyopole napisał: Niewiarygodne! @mola Ty! Przyznaję się! Za to plany wyjazdowe były zrobione miesiąc wcześniej, więc tylko szybko się spakowaliśmy. Wszyscy zadowoleni, nawet dychę zarobiłam - obstawialiśmy jak daleko w lodowate jezioro wlezą dzieci. Postawiłam dychę na do kolan, xarth obstawiał pełne zanurzenie u co najmniej jednej sztuki. Jak na jezioro wiosną pogoda była super. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi