Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 minuty temu, Joanna30 napisał:

No ja wtedy pierwszy raz byłam przewodniczącą i dostałam taką szkołę życia, że teraz to już lajcik :D 

A ja się przewodniczącym nie dałem zrobić. Niech się mlodziez wykazuje. W kolejnych wyborach będę już tylko wyborcą, szkoda zdrowia.  W poprzednich i w tych wyborach ogarniam cala logistyke. Miałem cicha nadzieję że będzie tylko jedna tura wyborów ale wiele wskazuje na to że za dwa tygodnie znów za*****ol. Gdyby mi boss potrącił z dniówki czas który w pracy poświęciłem na Wybory to już byłbym w plecy mimo diety. Na szczęście tolerował, korzystałem ze sprzetu biurowego i materiałów oraz czasu bez ograniczeń. Np. po wyborach wszystkie dokumenty mamy posegregować, zapakować w opieczętowane koperty i odesłać do Konsulatu Generalnego w LAX.  Tylko że kopert nie dali. Musiałem "ukraść" w pracy. 

Napisano
2 minuty temu, Joanna30 napisał:

No to faktycznie niefajnie. W kraju ta logistyka wygląda zdecydowanie lepiej. No i przysługują nam jeszcze dwa dni wolnego w pracy, z zachowaniem prawa do wynagrodzenia.

No proszę! Te dwa dni to bym wziął. Jak się dowiem o dietach to dam znać. U mnie w Komisji są ludzie, których dniówka napewno ja przewyższa. 

• Upvote 1
Napisano

Nie - ja najblizsza komisje mam w Cleveland - wiec to nie ja (zakladam ze byllscie w ktorejs w IL).

Ja rowniez zaglosowalem na Polske w Eurowizji ale lajzy chca 1 euro za glos...

Napisano
3 hours ago, Xarthisius said:

Munster, IN. Przedmiescia Chicago

65 pomiedzy Indy i Gary to jakies pieklo na ziemii jest (w ogole IN to razem z WV chyba najgorszy stan na swiecie, przynajmniej na wschodzie) wiec unikam jak tylko moge. Ale jak patrzylem na liste komisji to akurat ta mi wpadla w oko i myslalem ze jest gdzies moze kolo Indianapolis.... Nope....

Napisano

Z trzech "metropolii" Chicago, STL i Indianapolis, tez najbardziej wygodnie nam jechac do Indy, ale jakos w tym roku sie nie postarali... Musze z Andym pogadac ile to jest zachodu. Moze nastepnym razem sobie strzelimy obwod na wiosce. Jak Paniska!

Napisano
11 minut temu, Xarthisius napisał:

Z trzech "metropolii" Chicago, STL i Indianapolis, tez najbardziej wygodnie nam jechac do Indy, ale jakos w tym roku sie nie postarali... Musze z Andym pogadac ile to jest zachodu. Moze nastepnym razem sobie strzelimy obwod na wiosce. Jak Paniska!

Jeśli nazbierasz chociaz 150 wyborców to mogę Cie poprzeć. Może nawet przewodniczącym Komisji zostaniesz.  :)

Napisano
10 godzin temu, andyopole napisał:

Niewiarygodne! @mola Ty!

Przyznaję się! Za to plany wyjazdowe były zrobione miesiąc wcześniej, więc tylko szybko się spakowaliśmy. Wszyscy zadowoleni, nawet dychę zarobiłam - obstawialiśmy jak daleko w lodowate jezioro wlezą dzieci. Postawiłam dychę na do kolan, xarth obstawiał pełne zanurzenie u co najmniej jednej sztuki. Jak na jezioro wiosną pogoda była super.