krychu280 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, mr.stylo napisał: Za sam fakt pracy na wizie turystycznej możesz wylecieć i to z banem na 10 lat i to przed upływem 3 miesięcy ( bez przesiedzenia wizy ) a to nie doczytałem bo nie wiedziałem że aż tak.. Co sądzicie o tym cały pozwie o którym Simon mówił? Cytuj
mr.stylo Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, krychu280 napisał: Co sądzicie o tym cały pozwie o którym Simon mówił? Z moim CN 360XX to pozwem się nie martwię . Lada chwila marcowy ( bardzo ważny ) VB Cytuj
krychu280 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu to ja mam o połowe mniejszy CN, bardzo ważny? skoro jest ban to i tak niepewnosc, a z drugiej strony patrząc jak to idzie w poprzednich latach to chyba ciężko przewidziec co tam moze wpaść. Może na weekend już coś podadzą I tak to człowiek żyje od VB do VB hah Cytuj
mr.stylo Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, krychu280 napisał: bardzo ważny? Tak bo to połowa FY Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi