jkb Napisano 13 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2015 Wprowadziliśmy się ponad pół roku temu i nadal mamy pudła z nierozpakowanymi rzeczami... Cytuj
jannapa Napisano 13 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2015 przyjechalismy do usa z walizka na osobe.po dwoch latach mam wiecej gratow, niz dom moze pomiescic. to chyba posiadanie dzieci robi z ciebie gabke na klamoty..... Cytuj
Paulina_89 Napisano 13 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2015 Purging.... it's a good thing. Prawda Ale nie mów tego anorektykom i bulimikom Wprowadziliśmy się ponad pół roku temu i nadal mamy pudła z nierozpakowanymi rzeczami... Ja właśnie z takich pudeł pozbywam się teraz rzeczy. Kupilam jakis rok temu storage po lozko, ale w ogole do niego nie zagladalam i teraz jak to zrobilam to sie bardzo zdziwilam co tam mam i po co to trzymam. Wszystko poszlo do bagaznika i jutro bedzie wywiezone we wlasciwe miejsce. przyjechalismy do usa z walizka na osobe.po dwoch latach mam wiecej gratow, niz dom moze pomiescic. to chyba posiadanie dzieci robi z ciebie gabke na klamoty..... Ja przylecialam do USA dokladnie z jedna walizka. Tu zachlysnelam sie promocjami i przez dobre 3 lata gromadzilam rozne rzeczy, szukalam swojego stylu jesli chodzi o wnetrza itp. teraz sie w koncu okreslilam i wyprzedaje/oddaje to co nie pasuje. Jak zauwazylam, ze kupuje kolejny organizer do czegos, to w koncu otrzezwialam i stwierdzilam, ze po co, jak moge po prostu pozbyc sie niektorych rzeczy i teraz tak robie... daze do w miare rozsadnego minimalizmu. Cytuj
KaeR Napisano 13 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2015 Prawda Ale nie mów tego anorektykom i bulimikom :-) Raczej rządowi stanów Zjednoczonych. :-P Cytuj
medeski Napisano 14 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2015 pomimo gorąca to byl ciekawy weekend. Moja żona dostala pracę, wynajelismy fajne mieszkanie w dzielnicy w ktorej chcielismy a w sobote sąsiedzi tymczasowego domu ktory wynajmujemy teraz mieli regularną orgię - nawet sie nie przejmowali zasłanianiem okien. Może małomiasteczkowy jestem ale taka impreze widziałem pierwszy raz w życiu... Cytuj
Paulina_89 Napisano 14 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2015 pomimo gorąca to byl ciekawy weekend. Moja żona dostala pracę, wynajelismy fajne mieszkanie w dzielnicy w ktorej chcielismy a w sobote sąsiedzi tymczasowego domu ktory wynajmujemy teraz mieli regularną orgię - nawet sie nie przejmowali zasłanianiem okien. Może małomiasteczkowy jestem ale taka impreze widziałem pierwszy raz w życiu... moze oni wlasnie chcieli byc podglądani Cytuj
polanka Napisano 15 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2015 chcialam powiedziec, ze porzucilam floryde i przeprowadzilam sie do Kalifornii. Przejechalam caly kraj samochodem. Polecam aplikacje Hotel Tonight na znalezienie super okazji na noc. Cytuj
Nigella Napisano 15 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2015 Wow, a wlasnie sie zastanawialam niedawno, co tam u Ciebie po drugiej stronie Florydy! I jak tam wrazenia z Kalifornii? W ktorej czesci jestescie? Cytuj
polanka Napisano 15 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2015 Nigella! mialam do Ciebie pisac dzis obecnie mieszkamy w SF. Szukam pracy, powoli cos sie dzieje, rozmowy tel, dni probne itp.. o niebo lepiej niz na florydzie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi