Joyanna Napisano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 Co do tych mas tortowych to macie racje okropienstwo, mnie zawsze mdli po nich.Jak juz musze zamowic,a nie ma w Polskiej piekarni terminu to biore wtedy cake z whipped cream i naprawde jest duza roznica,sa o wiele lepsze. A moj jest wszystkozerny. Poki co to jedynie przy jabłkach czy gruszkach wybrzydza, ze nie sa np. soczyste i twarde tylko miekkie. No tak, bo kiedy mu kupie i on dopiero za tydzien sie za nie zabiera to jakie maja byc Moj tez wszystkozerny jest,omija tylko slodycze,jak juz raz w miesiacu zje jakiegos cukierka to cud normalnie. A u nas afera polityczna, może będzie dymisja rządu. Jest jakoś tak chybotliwie w PL, a jeszcze do tego czołgi na Ukrainie. Żeby tylko granic nie pozamykali. Co jakis czas mowia o tej dymisji i co? i psico, a jak juz do tego dojdzie to przyjda takie same patalachy albo gorsze. Cytuj
Paulina_89 Napisano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 Co do tych mas tortowych to macie racje okropienstwo, mnie zawsze mdli po nich.Jak juz musze zamowic,a nie ma w Polskiej piekarni terminu to biore wtedy cake z whipped cream i naprawde jest duza roznica,sa o wiele lepsze. Moj tez wszystkozerny jest,omija tylko slodycze,jak juz raz w miesiacu zje jakiegos cukierka to cud normalnie. Co jakis czas mowia o tej dymisji i co? i psico, a jak juz do tego dojdzie to przyjda takie same patalachy albo gorsze. Ja zawsze te masy tortowe oddzielam od ciasta i jem tylko ciasto. Choc ciasto tez nie powala, ale jak nie chce sprawic przykrosci np. osobie obchodzacej urodziny, to na sile jem Kiedy ja bede miec urodziny to tort sobie sama przygotuje Moj slodycze zje, ale widze, ze sie hamuje bo musi trzymac wage. A jemu zrzucanie kilogramow idzie dosc powoli pomimo, ze silka i biegi sa na porzadku dziennym. No to trzeba zrobic tak, zeby juz patalachy nie przyszly Mam pewne pomysly jak to zrobic, ale kazdy pomysl ma wady, wiec nie bede tutaj pisac, bo nie chce mi sie na ten temat prowadzic dyskusji. Cytuj
KaeR Napisano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 Mam pewne pomysly jak to zrobic, ale kazdy pomysl ma wady, wiec nie bede tutaj pisac, bo nie chce mi sie na ten temat prowadzic dyskusji. No niestety pomysl, zeby ich za stodole i po kulce moze na chwile obecna nie przejsc. ;> Cytuj
Paulina_89 Napisano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 No niestety pomysl, zeby ich za stodole i po kulce moze na chwile obecna nie przejsc. ;> Haha, dobre dobre Cytuj
Paulina_89 Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 Otwieram Spam Folder... Wszyscy chcą wysłać mi pieniądze Cytuj
KaeR Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 Otwieram Spam Folder... Wszyscy chcą wysłać mi pieniądze A mi Viagre. Cytuj
Paulina_89 Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 A mi Viagre. Ja dostalam jeszcze oferte przedluzenia czesci ciala ktorej nie posiadam Cytuj
andyopole Napisano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 Ja dostalam jeszcze oferte przedluzenia czesci ciala ktorej nie posiadam Tez dostalem te oferte ale juz zadne zabiegi nie pomoga, za pozno... Cytuj
Joyanna Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 A ja mam 9340 nie przeczytanych wiadomosci i 401 spam ida wakacje to moze poczytam Cytuj
Nigella Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 Cos z troche innej bajki - pomyslnie przeszlam "weryfikacje" i w sobote zaczynam wolontariat w Humane Society Powiem Wam, ze to jedna z tych rzeczy, ktore mi sie w Ameryce bardzo podobaja - mnostwo ludzi "uprawia" darmowy wolontariat i nie jest to postrzegane jak nasz dawny czyn spoleczny, do ktorego zazwyczaj bylo sie zmuszanym. Nie wiem jak jest w innych stanach, ale tutaj gdzie sie nie pojdzie - muzea, sale koncertowe, schroniska dla zwierzat… wszedzie sa wolontariusze i to w wieku baaardzo poemerytalnym, czesto tez ludzie niepelnosprawni. Naprawde piekny widok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi