haneczka019 Napisano 9 Października 2015 Zgłoś Napisano 9 Października 2015 Ja tez ogladalam, tak kibicowalam, ze chyba obudzilam sasiadow. Moim zdaniem bylismy zdecydowanie lepsi, ale jednak czegos zabraklo. Tak sie cieszylam jak w ostatnich sekundach wyrownalismy. Z tej radosci nie moglam zasnac. Teraz tylko mecz w niedziele. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze! Na niedzielę to ja chyba będę musiała sobie coś mocniejszego przygotować w szklance do tego kibicowania . Cytuj
andyopole Napisano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 9 Października 2015 Musz sie do kogos wprosic na niedziele bo kablowke wycialem w domu dwa lata temu i nie mam jak obejrzec meczu. Cytuj
kzielu Napisano 9 Października 2015 Zgłoś Napisano 9 Października 2015 A to jest na jakims dostepnym w kablowce kanale ? Cytuj
andyopole Napisano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 9 Października 2015 A to jest na jakims dostepnym w kablowce kanale ? Zazwyczaj gdzieś bywa. Albo ktoś ma polską TV. Cytuj
KaeR Napisano 9 Października 2015 Zgłoś Napisano 9 Października 2015 Zazwyczaj gdzieś bywa. Albo ktoś ma polską TV. Na ESPN. Mozna tez pewnie bedzie mozna mniej legalnie tu: http://sportlivetv.sx/en/. Cytuj
andyopole Napisano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 9 Października 2015 Na ESPN nie wiem, tam Polska druzyna rzadko sie dopcha, wola pokazywac Niemcow jak biora lanie od Irlandii. A ten halfillegally sprobuje, chociaz bardziej jestem analogowy niz digital. Cytuj
jannapa Napisano 10 Października 2015 Zgłoś Napisano 10 Października 2015 jak sie ktos moze interesuje: the cure graja w usa! wlasnie kupilam bilet. podobno niezly syf, bo wiekszosc fajnych biletow kupily koniki, ale mnie sie udalo:) Cytuj
ilon Napisano 11 Października 2015 Zgłoś Napisano 11 Października 2015 Na niedzielę to ja chyba będę musiała sobie coś mocniejszego przygotować w szklance do tego kibicowania . Jak ja bym przygotowala sobie cos mocniejszego to nie dotrwalabym do drugiej polowy. ;D Cytuj
kzielu Napisano 11 Października 2015 Zgłoś Napisano 11 Października 2015 Wyglada na to że pokaza Polskę na regularnym ESPNie (1301 na TWC cable). Problem w tym że w tym samym czasie Seahawks będą dostawać w dupe od lokalnych Bengals... Cytuj
KaeR Napisano 11 Października 2015 Zgłoś Napisano 11 Października 2015 A ja wkopalem sie w przyjecie urodzinowe. Plan: ulotnienie sie w okolicach drugiej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi