ilon Napisano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Tak czytalam sobie internety, w tym strone ambasady i zuwazylam, ze swiadectwo niekaralności, ktore wybrałam kilka dni temu jest niedobre. Nie zaznaczylam kartoteki dla nieletnich. Myślicie, ze poprawia mi stare czy mam sobie zaplacic za nowe? I pozdrowionka z Krakowa. Chce ktos obwarzanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medeski Napisano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2015 jak sie ktos moze interesuje: the cure graja w usa! wlasnie kupilam bilet. podobno niezly syf, bo wiekszosc fajnych biletow kupily koniki, ale mnie sie udalo:) Interesuje sie. The Cure to jeden z najlepszych koncertow jakie widzialem. Probowalem kupic dobre miejsca, nie udalo sie. W sumie okazalo sie ze moze i dobrze - nie wiem teraz gdzie bede w przyszlym roku wiec bede kupowal u konikow jak sie sprawy rozwiążą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magdalena S Napisano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Interesuje sie. The Cure to jeden z najlepszych koncertow jakie widzialem. Probowalem kupic dobre miejsca, nie udalo sie. W sumie okazalo sie ze moze i dobrze - nie wiem teraz gdzie bede w przyszlym roku wiec bede kupowal u konikow jak sie sprawy rozwiążą. Jak byli kilka lat temu w WWA byłam dzień wcześniej "dorzucili" pule biletów, udało mi się złapać nawet całkiem miejsca ;D Byłam pod wyrażeniem jak tacy doświadczeni przez rock'n'roll'owe życie panowie dali rade zagrać 3h koncert. z bisem. chapeau bas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Nie wiem jak u was, ale jak wstalam dzis rano to padal snieg.. Nawet mi nie przypominaj, śnieg w październiku . I pozdrowionka z Krakowa. Chce ktos obwarzanka? Ja dziękuję, mam je na co dzień, ale i tak od jakiegoś czasu nie jadam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nigella Napisano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Że wrócił Sly6, taki jak zawsze. Wciąż bez tłumacza. A gdzie byl jak go nie bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2015 demokratyczna debate ogladam. aaaaale lewak ze mnie wychodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Dla mnie to szkoda czasu i nerwow na te debaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Umowilam sie na rozmowe do ambasady. Przy okazji pozwiedzam Warszawe, bo poza dworcem i lotniskiem to praktycznie jeszcze nigdy tam bylam. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Umowilam sie na rozmowe do ambasady. Przy okazji pozwiedzam Warszawe, bo poza dworcem i lotniskiem to praktycznie jeszcze nigdy tam bylam. ;D Nie straciłas zbyt wiele. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Mamy nowego psiaka. Jest juz nas dwoje, dwa koty i teraz mloda suczka husky. Pomiedzy zajmowaniem sie domem, zwierzetami i praca - nie mam juz czasu na nic. A za rogiem czeka na mnie nowy college. Eh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi