ilon Napisano 13 Października 2015 Zgłoś Napisano 13 Października 2015 Tak czytalam sobie internety, w tym strone ambasady i zuwazylam, ze swiadectwo niekaralności, ktore wybrałam kilka dni temu jest niedobre. Nie zaznaczylam kartoteki dla nieletnich. Myślicie, ze poprawia mi stare czy mam sobie zaplacic za nowe? I pozdrowionka z Krakowa. Chce ktos obwarzanka? Cytuj
medeski Napisano 13 Października 2015 Zgłoś Napisano 13 Października 2015 jak sie ktos moze interesuje: the cure graja w usa! wlasnie kupilam bilet. podobno niezly syf, bo wiekszosc fajnych biletow kupily koniki, ale mnie sie udalo:) Interesuje sie. The Cure to jeden z najlepszych koncertow jakie widzialem. Probowalem kupic dobre miejsca, nie udalo sie. W sumie okazalo sie ze moze i dobrze - nie wiem teraz gdzie bede w przyszlym roku wiec bede kupowal u konikow jak sie sprawy rozwiążą. Cytuj
Magdalena S Napisano 13 Października 2015 Zgłoś Napisano 13 Października 2015 Interesuje sie. The Cure to jeden z najlepszych koncertow jakie widzialem. Probowalem kupic dobre miejsca, nie udalo sie. W sumie okazalo sie ze moze i dobrze - nie wiem teraz gdzie bede w przyszlym roku wiec bede kupowal u konikow jak sie sprawy rozwiążą. Jak byli kilka lat temu w WWA byłam dzień wcześniej "dorzucili" pule biletów, udało mi się złapać nawet całkiem miejsca ;D Byłam pod wyrażeniem jak tacy doświadczeni przez rock'n'roll'owe życie panowie dali rade zagrać 3h koncert. z bisem. chapeau bas! Cytuj
haneczka019 Napisano 13 Października 2015 Zgłoś Napisano 13 Października 2015 Nie wiem jak u was, ale jak wstalam dzis rano to padal snieg.. Nawet mi nie przypominaj, śnieg w październiku . I pozdrowionka z Krakowa. Chce ktos obwarzanka? Ja dziękuję, mam je na co dzień, ale i tak od jakiegoś czasu nie jadam . Cytuj
Nigella Napisano 13 Października 2015 Zgłoś Napisano 13 Października 2015 Że wrócił Sly6, taki jak zawsze. Wciąż bez tłumacza. A gdzie byl jak go nie bylo? Cytuj
jannapa Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Napisano 14 Października 2015 demokratyczna debate ogladam. aaaaale lewak ze mnie wychodzi;) Cytuj
jkb Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Napisano 14 Października 2015 Dla mnie to szkoda czasu i nerwow na te debaty Cytuj
ilon Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Napisano 14 Października 2015 Umowilam sie na rozmowe do ambasady. Przy okazji pozwiedzam Warszawe, bo poza dworcem i lotniskiem to praktycznie jeszcze nigdy tam bylam. ;D Cytuj
andyopole Napisano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 14 Października 2015 Umowilam sie na rozmowe do ambasady. Przy okazji pozwiedzam Warszawe, bo poza dworcem i lotniskiem to praktycznie jeszcze nigdy tam bylam. ;D Nie straciłas zbyt wiele. .. Cytuj
Gość Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Napisano 14 Października 2015 Mamy nowego psiaka. Jest juz nas dwoje, dwa koty i teraz mloda suczka husky. Pomiedzy zajmowaniem sie domem, zwierzetami i praca - nie mam juz czasu na nic. A za rogiem czeka na mnie nowy college. Eh! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi