Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mamy nowego psiaka. Jest juz nas dwoje, dwa koty i teraz mloda suczka husky. :)

Pies super! Tez bym chciala miec jakiegos psiaka jak juz bede w US. Szkoda, ze nie moge zabrac swojego, ale moja mama to w zyciu by sie nie zgodzila. XD

Nie straciłas zbyt wiele. ..

Zobaczymy. W taka pogode to i tak pewnie nie bedzie mi sie chcialo za duzo porobic, no ale jak juz bede.. ;)

Napisano

Nie straciłas zbyt wiele. ..

oj tam, są miejsca w Warszawie które uwielbiam. I nie mówię tego dlatego, że mieszkałam w Warszawie ;) Będzie mi brakować tego miasta jak już wyjadę :(

Mamy nowego psiaka. Jest juz nas dwoje, dwa koty i teraz mloda suczka husky. :) Pomiedzy zajmowaniem sie domem, zwierzetami i praca - nie mam juz czasu na nic. A za rogiem czeka na mnie nowy college. Eh! :)

Gratulacje! Ja też planuję jakiegoś psiaka, zawsze chciałam mieć psa ale rodzicie nie byli przychylni :/ A teraz nowy dom i nowy psiak :D

Napisano

Mamy nowego psiaka. Jest juz nas dwoje, dwa koty i teraz mloda suczka husky. :) Pomiedzy zajmowaniem sie domem, zwierzetami i praca - nie mam juz czasu na nic. A za rogiem czeka na mnie nowy college. Eh! :)

No to powodzenia, rasa cudna choc niełatwa :) moja ma juz 6 lat i jest perfekcyjna. Niebieskie oczka ma?

Napisano

No to powodzenia, rasa cudna choc niełatwa :) moja ma juz 6 lat i jest perfekcyjna. Niebieskie oczka ma?

Nasza ma brazowe oczka :) Ma baaaaardzo duzo energii, codziennie wychodze z nia biegac. Ja wracam ledwo zywa, ona jeszcze by chciala wiecej.

Napisano

Bylam dzisiaj na testach alergicznych. Uczulenie na cukier to zdecydowanie cos, czego nie chcialam uslyszec. XD

Poddaj cukier procesowi fermentacji, później destylacja i alergia już Cię nie będzie dotyczyć.