ilon Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Mamy nowego psiaka. Jest juz nas dwoje, dwa koty i teraz mloda suczka husky. Pies super! Tez bym chciala miec jakiegos psiaka jak juz bede w US. Szkoda, ze nie moge zabrac swojego, ale moja mama to w zyciu by sie nie zgodzila. XD Nie straciłas zbyt wiele. .. Zobaczymy. W taka pogode to i tak pewnie nie bedzie mi sie chcialo za duzo porobic, no ale jak juz bede.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magdalena S Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Nie straciłas zbyt wiele. .. oj tam, są miejsca w Warszawie które uwielbiam. I nie mówię tego dlatego, że mieszkałam w Warszawie Będzie mi brakować tego miasta jak już wyjadę Mamy nowego psiaka. Jest juz nas dwoje, dwa koty i teraz mloda suczka husky. Pomiedzy zajmowaniem sie domem, zwierzetami i praca - nie mam juz czasu na nic. A za rogiem czeka na mnie nowy college. Eh! Gratulacje! Ja też planuję jakiegoś psiaka, zawsze chciałam mieć psa ale rodzicie nie byli przychylni :/ A teraz nowy dom i nowy psiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Mamy nowego psiaka. Jest juz nas dwoje, dwa koty i teraz mloda suczka husky. Pomiedzy zajmowaniem sie domem, zwierzetami i praca - nie mam juz czasu na nic. A za rogiem czeka na mnie nowy college. Eh! No to powodzenia, rasa cudna choc niełatwa moja ma juz 6 lat i jest perfekcyjna. Niebieskie oczka ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2015 w costco maja wino, ktorego nie widzialam wczesniej. nazywa sie three thieves. dupy nie urywa, ale za te cene calkiem warto. polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2015 No to powodzenia, rasa cudna choc niełatwa moja ma juz 6 lat i jest perfekcyjna. Niebieskie oczka ma? Nasza ma brazowe oczka Ma baaaaardzo duzo energii, codziennie wychodze z nia biegac. Ja wracam ledwo zywa, ona jeszcze by chciala wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Bylam dzisiaj na testach alergicznych. Uczulenie na cukier to zdecydowanie cos, czego nie chcialam uslyszec. XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2015 A czym to uczulenie na cukier sie objawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Bylam dzisiaj na testach alergicznych. Uczulenie na cukier to zdecydowanie cos, czego nie chcialam uslyszec. XD Poddaj cukier procesowi fermentacji, później destylacja i alergia już Cię nie będzie dotyczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Albo zajmij się hodowlą stewii - będziesz miała cukier naturalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magdalena S Napisano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Bylam dzisiaj na testach alergicznych. Uczulenie na cukier to zdecydowanie cos, czego nie chcialam uslyszec. XD Uh, to w US będziesz miała cieżkie życie. Tam chyba nawet do soli dodają cukier.... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi