maverick96 Napisano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Ja kupuje w przyszłym tygodniu . W pracy śmieją się że znałem wcześniej wyniki i dlatego podjąłem decyzję o powrocie do USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2015 A ja dzisiaj zatankowalam za $1.97 za galon!!! Taka cene pamietam z przelomu 2004/2005 roku! $1.99/gal w piatek Ale przeciez ceny byly juz na poziomie $1.80 w styczniu, wiec nie do konca tak 2004/2005 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Ja nie wyjeżdżam, przecież nowy rząd teraz będzie spełniał przedwyborcze obietnice : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magdalena S Napisano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2015 No widzisz, taki raj a Tobie się Hameryki zachciewa. Tutaj wyzysk, pot i lzy a, i jeszcze Murzynow biją... jakkolwiek to zabrzmi: dzieci przyjedziemy robic do Polski Ja juz dzis kupilam bilet. W jedna strone oczywiscie. ;> Ja bilet mam juz od dawna, ale... dzisiaj miałam wizytę w ambasadzie, wiza przyznana 3 tyg do wylotu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2015 jakkolwiek to zabrzmi: dzieci przyjedziemy robic do Polski .... Robic mozna wszedzie, wazne gdzie sie beda rodzic. Napewno nie zrezygnujesz dziecku z bycia potencjalnym prezydentem USA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magdalena S Napisano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2015 odmowic szansy bycia następcą Donalda T? nigdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Ja bilet mam juz od dawna, ale... dzisiaj miałam wizytę w ambasadzie, wiza przyznana 3 tyg do wylotu! Ulala, to gratki! Ja w sumie za niecale 3 tygodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejmos Napisano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2015 odmowic szansy bycia następcą Donalda T? nigdy! Ktorego Donalda T? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Wrocilam wlasnie z zakupow i w sumie w tych sklepach to niedosc, ze wszystko jest takie same, brzydkie to jeszcze drogie. No ale w czyms trzeba chodzic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Dlatego najlepiej jest wyszukiwac fajne i oryginalne ciuchy online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi