ilon Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Bardzo często przez internet zamawiam buty, torebki albo jakies inne dodatki, ale ubrań nigdy. Musze najpierw sobie przymiarzyc, bo czesto zdarza mi sie ze niby rozmiar dobry, wszystko ładnie i pięknie dopasowane, ale w klatce piersiowej takie jakies za małe. Spodnie tez musze przymierzac, bo niekazde mi pasuja. Jestem nieproporcjonalna jakas. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Komentarz niejakiego Stonogi po wyborach. Niesamowite. Uwaga: bardzo wulgarny jezyk :-) https://www.youtube.com/watch?v=NxynLwAbYQQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Żenada. Aż mi uszy spuchły, chociaż ostrzegałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Żenada. Aż mi uszy spuchły, chociaż ostrzegałeś. Gość ma charyzmę i ogładę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubis ^^ Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2015 What a sore loser! (sorry, ale lepiej to wychodzi po angielsku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2015 What a sore loser! (sorry, ale lepiej to wychodzi po angielsku) Jak by to ująć w stylu tego pana, to straszny ból... no, pewnej części ciała. Nie będę się zniżać do jego poziomu, ale też wulgaryzmy cisną mi się na usta. Zresztą za dużo chyba wypił po ogłoszeniu wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2015 cudny ten stonoga a ten tekst juz gdzies slyszalam: narod wspanialy, tylko ludzie kurwy wiecie z kogo to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2015 cudny ten stonoga a ten tekst juz gdzies slyszalam: narod wspanialy, tylko ludzie kurwy wiecie z kogo to? J. Pilsudski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2015 J. Pilsudski. A on jest z PiS czy od kukiza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2015 świętej pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi