andyopole Napisano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Ozdrowialem niezupełnie ale jutro muszę iść do roboty bo we wtorek chcę się urwać po lunchu a dużo roboty jest. Film trwa 1.20 minut tylko wgrane niedbale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 pacz, mi pokazuje ponad 2h. moze popatrze, jak znajde moment. poki co w sluzbie polksiejkinematografii, tlumacze polskie filmy na angielski. takie hobby mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Cały dzień dzisiejszy poświęciłem na kurację wg. nast. receptury: herbata, Captain Morgan, miód, cytryna. Capitan poległ w nierównej walce. ..(0.75) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sweet Napisano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 pacz, mi pokazuje ponad 2h. moze popatrze, jak znajde moment. poki co w sluzbie polksiejkinematografii, tlumacze polskie filmy na angielski. takie hobby mam;) cos w stylu "dirty dancing" - "wirujacy seks" tyle ze w druga strone? zartuje jannapa, nie gniewaj sie, taki zarcik tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 cos w stylu "dirty dancing" - "wirujacy seks" tyle ze w druga strone? zartuje jannapa, nie gniewaj sie, taki zarcik tylko bez kitu powaznie wlasnie tak;) a szczerze, to mam teraz kilka filmow z future shorts do przetlumaczenia na jakis niszowy festiwal. nawet fajne te filmiki zreszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Cały dzień dzisiejszy poświęciłem na kurację wg. nast. receptury: herbata, Captain Morgan, miód, cytryna. Capitan poległ w nierównej walce. ..(0.75) Po wczorajszych zmaganiach z ugrupowaniem Kapitana Morgana dziś trwa oczyszczanie pola walki z niedobitkow. Bilans bitwy zdecydowanie pozytywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magdalena S Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 ... że to mój ostatni post pisany z laptopa służobowego w PL dzisiaj dwa duże milestone'y: pożegnanie z pracodawcą w PL i podpisanie umowy z pracodawcą w US już 11/30 zaczynam nową pracę! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 To bedzie ciezki poniedzialek po Dniu Dziekczynienia i Black Friday.... Gratulowac, poczatek niezle sie uklada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Magdalena, gratuluje. Nowe zycie jest tuz tuz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 ... że to mój ostatni post pisany z laptopa służobowego w PL dzisiaj dwa duże milestone'y: pożegnanie z pracodawcą w PL i podpisanie umowy z pracodawcą w US już 11/30 zaczynam nową pracę! Gratulacje . Czekam na opis pierwszych wrażeń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi