Magdalena S Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Dziękuję wszystkim Wrażenia będę opisywać na bieżąco To bedzie ciezki poniedzialek po Dniu Dziekczynienia i Black Friday.... Gratulowac, poczatek niezle sie uklada. biorąc pod uwagę, że mam 1.5 tyg na załatwienie SSN, prawa jazdy i kupno samochodu - zapowiada się ciężki tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Chyba będzie ciężko... Zależnie od BMV/DMV to może potrwac kilka tygodni a SSN też trochę trwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Super Magda, gratuluje! U mnie kilka dni do wyjazdu, a ja zamiast sie cieszyc, to mam troche doła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 ... że to mój ostatni post pisany z laptopa służobowego w PL dzisiaj dwa duże milestone'y: pożegnanie z pracodawcą w PL i podpisanie umowy z pracodawcą w US już 11/30 zaczynam nową pracę! gratulacje! zdradzisz czym się bedziesz zajmować w nowej pracy? W jakim mieście będziesz mieszkać docelowo, jeśli można zapytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magdalena S Napisano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 gratulacje! zdradzisz czym się bedziesz zajmować w nowej pracy? W jakim mieście będziesz mieszkać docelowo, jeśli można zapytać ? Lecę do Tampy, FL powygrzewać stare kości! W pracy to samo co w PL, czyli szerokopojęty audyt i sprawy finansowe. Innymi słowy excel i cyferki all day long 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 W srode jedziemy ogladac szczeniaczki! Juz nie moge sie doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 W srode jedziemy ogladac szczeniaczki! Juz nie moge sie doczekac. A jakiej rasy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Ogladalismy rozne, ale ostatcznie mamy piekna boston terrier )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonshine Napisano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Ilon, a będziecie uczyli ją jazdy na desce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Hahha, narazie uczymy ja czystosci, moze i na deske i pobicie tego rekordu przyjdzie pora. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi