haneczka019 Napisano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Ja mam spora awersje do ludzi przyprowadzających swoje dzieci (czasem zupelnie male!) do kina. I to na filmy, ktore dziecka malego na pewno nie zainteresuja. I siedz sobie potem ogladajac, np. "Martian" i sluchaj jak bachorki rozmawiaja/krzycza/placza. Tak samo jak nie cierpie jak rodzice zupelnie ignoruja swoje rozkrzyczane dzieci w restauracjach/parkach/sklepach, etc. Ja wychodze z zalozenia, ze jak nie jestes w stanie nauczyc dziecka jak sie zachowywac w miejscu publicznym, to w ogole nie wyprowadzaj go do ludzi. Wasza dyskusja przypomniała mi pewną scenę z jednego serialu . [YT] [/YT] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 ..., że wreszcie dostałyśmy potwierdzenie rezerwacji w ostatnim hotelu na naszym przyszłorocznym road trip w USA Ufff, jedna rzecz z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magdalena S Napisano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Gratulacje! Mi wlasnie mija pierszy mc w USA. Udalo mi sie przebrnac przez cala papierkologie (SSN, konto bankowe, prawo jazdy, zakup samochodu + kredyt), Teraz tylko pozostalo mi czekac na zielona karte Zawsze myslalam ze w PL urzednicy robia problemy ze wszystkim, okazalo sie ze w USA nie jest lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Gratulacje! Mi wlasnie mija pierszy mc w USA. Udalo mi sie przebrnac przez cala papierkologie (SSN, konto bankowe, prawo jazdy, zakup samochodu + kredyt), Teraz tylko pozostalo mi czekac na zielona karte Zawsze myslalam ze w PL urzednicy robia problemy ze wszystkim, okazalo sie ze w USA nie jest lepiej. Biurokraci sa wszedzie tacy sami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Gratulacje! Mi wlasnie mija pierszy mc w USA. Udalo mi sie przebrnac przez cala papierkologie (SSN, konto bankowe, prawo jazdy, zakup samochodu + kredyt), Teraz tylko pozostalo mi czekac na zielona karte Zawsze myslalam ze w PL urzednicy robia problemy ze wszystkim, okazalo sie ze w USA nie jest lepiej. O boziu, super! Ja jestem chwile ponad miesiac a jedyne co dalam rade zrobic to wziac slub, kupic psa, nauczyc go kilku komend. O, jeszcze na silownie sie zapisalam. I to w sumie tyle, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 O boziu, super! Ja jestem chwile ponad miesiac a jedyne co dalam rade zrobic to wziac slub, kupic psa, nauczyc go kilku komend. O, jeszcze na silownie sie zapisalam. I to w sumie tyle, hehe. Kazdy ma swoje priorytety. I to w sumie tyle, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 W tym momencie moge smialo dodac, ze jeszcze ubralam choinke. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeaz Napisano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 O boziu, super! Ja jestem chwile ponad miesiac a jedyne co dalam rade zrobic to wziac slub, kupic psa, nauczyc go kilku komend. O, jeszcze na silownie sie zapisalam. I to w sumie tyle, hehe. http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201512/1450356742_ykr5ba_600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magdalena S Napisano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 W tym momencie moge smialo dodac, ze jeszcze ubralam choinke. ;D zazdroszcze i psa i choinki niestety ja z pierwszym musze poczekac a z drugim pewnie sie nie doczekam w tym roku :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 ..piątek był ostatnim dniem pracy w tym roku. W sobotę wedzenie szynek. Po południu imieniny u Adama. W niedzielę kosciol, rosol, kura i nap. W poniedziałek frrrruuu do Polski. Na całe 4 tygodnie. Przerabane w tej Hameryce. Śladowe ilości urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi