andyopole Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Ja bylam w Opolu! Dostane za to nagrode? Hehhe. Uścisk dłoni na Rynku (mojej), kiedy? Ba! Wiele razy! Miałam chłopaka z Opola No to chyba orzeł nie był jeśli czas przeszly. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Też miałem okazję trochę czasu w Opolu spędzić, miasto ładne, ale nie na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Uścisk dłoni na Rynku (mojej), kiedy? Mam nadzieje, ze na swieta za rok pojade do Polski, takze mozesz mi wtedy uscisnac dlon. Teraz czekam az rodzinka przyjedzie do mnie. Maja niedlugo rozmowy w konsulacie o wizy, takze trzymam kciuki, zeby wszystko poszlo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Już jestem w Atlanta GA. Zmiana koni i frrruuuu dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Raczej bliżej, ale to zależy z której strony wielkiej kałuży spojrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Zazdroszcze podrozy do Polski Ja swoja dopiero planuje gdzies w maju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Zazdroszcze podrozy do Polski Ja swoja dopiero planuje gdzies w maju.. Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Ja sie w koncu we wrzesniu pewnie wybiore. Po raz pierwszy od przylotu na K-1 w 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 To bedzie tez moj pierwszy wyjazd do Polski odkad jestem w USA... To bedzie, jej, juz prawie dwa lata. Szybko zlecialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 a ja nie wiem czy w 2016 uda mi sie polecieć do US Cięzkie czasy nastały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi