NisseN Napisano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Chciałem powiedzieć, że się zdenerwowałem, gdyż nie dostałem jednego dnia wolnego u kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonywkarty Napisano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Chcialem powiedziec ze ledwo sie spakowalem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 ... ze sie goraco w chicagolandzie zrobilo, dzisiaj w porywach do 90 stopni. A caly zeszly tydzien bylo tak cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Tutaj też goraco. Temperatury w granicach 30c i zyc sie nie da. Ja chcialam powiedziec ze ciesze sie ns dlugi weekend i 4 dni wolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 ... że moja córa właśnie kończy HS (rety, jak to szybko minęło), a mnie nie będzie na graduation Ale za to jest cieplutko , pogoda wymarzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Ale za to jest cieplutko , pogoda wymarzona Tak, taka pogoda z rzyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 U nas tez goraco - teraz 28 stopni. Na nasz slub w sobote ma byc 30. Chyba sie rozplyne ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonywkarty Napisano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 ze logistyka na LAX dalej najwyzszych lotow znowu jechal busem przed startujacymi samolotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lochraven Napisano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Wszystkich mieszkających w NYC i okolicach zapraszam do odwiedzenia mojego okrętu w ramach Fleet Week NYC, jesteśmy zaparkowani przy 48 st w okolicach 12 ave, Manhattan Cruise Piers - Pier 88. Mnie tam nie ma bo korzystając z okazji pojechałem do domu, ale jakby ktoś chciał zwiedzić w miarę duży okręt marynarki to jest szansa. No i jak spotkacie moich kolegów na mieście - kupcie im drinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Wszystkich mieszkających w NYC i okolicach zapraszam do odwiedzenia mojego okrętu w ramach Fleet Week NYC, jesteśmy zaparkowani przy 48 st w okolicach 12 ave, Manhattan Cruise Piers - Pier 88. Mnie tam nie ma bo korzystając z okazji pojechałem do domu, ale jakby ktoś chciał zwiedzić w miarę duży okręt marynarki to jest szansa. No i jak spotkacie moich kolegów na mieście - kupcie im drinka Nie zebym byl w NYC, ale jaki okret ? Jeden z DDGs (Arleigh Burke) moze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi