Joanna30 Napisano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 W jednym wątku w dziale Off Topic jest dość stała ekipa bywalców i ja od kilku lat tam też bywam (choć z emigracją do USA nie mam nic wspólnego ) No i tak się zgadywaliśmy o moim wyjeździe... Ja się dopytywałam o atrakcje i inne takie... Jeden kolega ciągle zaprasza mnie do NYC i był bardzo zawiedziony, że wybrałam południe Stanów Z T-Bone mieliśmy wszystko wcześniej dogadane. Wybrał jadłodajnię, w której się spotkaliśmy jadąc z San Antonio do Houston Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 On wciaz uzywa "si man" i chyba udziela sie w kazdym watku tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Joanna - swoja droga wlasnie ogladalam wasze zdjecia z podrozy do USA. Jakbyscie podrozowaly miesiac wczesniej to moze bysmy gdzies na siebie wpadly. ) Wczoraj zrobilam swoj online Safe and Sober Program do prawa jazdy. Nie wiem czy tylko MD wymaga tego kursu, czy jest tez w innych stanach. W kazdym badz razie zarejestrowalismy juz auto, ubezpieczenie tez zalatwione, wiec tylko jeszcze brakuje mi prawa jazdy. Mam nadzieje w tym tygodniu uda mi sie pojechac i ZDAC Trzymajcie kciuki, bo ze mnie to taki troche niedzielny kierowca, haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Joanna - swoja droga wlasnie ogladalam wasze zdjecia z podrozy do USA. Jakbyscie podrozowaly miesiac wczesniej to moze bysmy gdzies na siebie wpadly. ) Wczoraj zrobilam swoj online Safe and Sober Program do prawa jazdy. Nie wiem czy tylko MD wymaga tego kursu, czy jest tez w innych stanach. W kazdym badz razie zarejestrowalismy juz auto, ubezpieczenie tez zalatwione, wiec tylko jeszcze brakuje mi prawa jazdy. Mam nadzieje w tym tygodniu uda mi sie pojechac i ZDAC Trzymajcie kciuki, bo ze mnie to taki troche niedzielny kierowca, haha Na szczęście zagrożenie dla Oregonu (odległość) nie jest zbyt wielkie dlatego można bezpiecznie wyjść na miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 On wciaz uzywa "si man" i chyba udziela sie w kazdym watku tam U nas w wątku używa "oj tak" A si man, bo ma żonę z Ekwadoru, więs Spanish all the way Joanna - swoja droga wlasnie ogladalam wasze zdjecia z podrozy do USA. Jakbyscie podrozowaly miesiac wczesniej to moze bysmy gdzies na siebie wpadly. ) Mówisz o tych w stopce, tu na forum? To są starocie, sprzed 6 lat Zresztą część już nie działa, niestety, ale nie chce mi się za to wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Aaa myslalam ze to z tego roku, hehehe. Zazwyczaj sprawdzam forum z fona, wiec nie wyswietlaja sie stopki, a teraz jakos siedze na kompie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 U nas w wątku używa "oj tak" A si man, bo ma żonę z Ekwadoru, więs Spanish all the way Mówisz o tych w stopce, tu na forum? To są starocie, sprzed 6 lat Zresztą część już nie działa, niestety, ale nie chce mi się za to wziąć. A będziesz gdzieś Asia wrzucać zdjęcia z Waszej tegorocznej wyprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Na razie wrzucam na fejsa... Wrzuciłam 500, a jeszcze 1000 zostało. I tak. Myślę, żeby jeszcze gdzieś to wrzucić ALe nie wiem, czy będzie mi się chciało. Bo to takie czasochłonne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Wrzuc kiedys, chetnie popatrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Albo dam linka na fejsa i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi