Skocz do zawartości

Chciałem Powiedzieć Że...

andyopole

Rekomendowane odpowiedzi

W jednym wątku w dziale Off Topic jest dość stała ekipa bywalców i ja od kilku lat tam też bywam (choć z emigracją do USA nie mam nic wspólnego ;) )

No i tak się zgadywaliśmy o moim wyjeździe... Ja się dopytywałam o atrakcje i inne takie... Jeden kolega ciągle zaprasza mnie do NYC i był bardzo zawiedziony, że wybrałam południe Stanów :D

Z T-Bone mieliśmy wszystko wcześniej dogadane. Wybrał jadłodajnię, w której się spotkaliśmy jadąc z San Antonio do Houston :)

Joanna - swoja droga wlasnie ogladalam wasze zdjecia z podrozy do USA. Jakbyscie podrozowaly miesiac wczesniej to moze bysmy gdzies na siebie wpadly. ;))

Wczoraj zrobilam swoj online Safe and Sober Program do prawa jazdy. Nie wiem czy tylko MD wymaga tego kursu, czy jest tez w innych stanach. W kazdym badz razie zarejestrowalismy juz auto, ubezpieczenie tez zalatwione, wiec tylko jeszcze brakuje mi prawa jazdy. Mam nadzieje w tym tygodniu uda mi sie pojechac i ZDAC :D Trzymajcie kciuki, bo ze mnie to taki troche niedzielny kierowca, haha :D

Joanna - swoja droga wlasnie ogladalam wasze zdjecia z podrozy do USA. Jakbyscie podrozowaly miesiac wczesniej to moze bysmy gdzies na siebie wpadly. ;))

Wczoraj zrobilam swoj online Safe and Sober Program do prawa jazdy. Nie wiem czy tylko MD wymaga tego kursu, czy jest tez w innych stanach. W kazdym badz razie zarejestrowalismy juz auto, ubezpieczenie tez zalatwione, wiec tylko jeszcze brakuje mi prawa jazdy. Mam nadzieje w tym tygodniu uda mi sie pojechac i ZDAC :D Trzymajcie kciuki, bo ze mnie to taki troche niedzielny kierowca, haha :D

Na szczęście zagrożenie dla Oregonu (odległość) nie jest zbyt wielkie dlatego można bezpiecznie wyjść na miasto.

On wciaz uzywa "si man" i chyba udziela sie w kazdym watku tam ;)

U nas w wątku używa "oj tak" :)

A si man, bo ma żonę z Ekwadoru, więs Spanish all the way ;)

Mówisz o tych w stopce, tu na forum?

To są starocie, sprzed 6 lat ;)

Zresztą część już nie działa, niestety, ale nie chce mi się za to wziąć.

U nas w wątku używa "oj tak" :)

A si man, bo ma żonę z Ekwadoru, więs Spanish all the way ;)

Mówisz o tych w stopce, tu na forum?

To są starocie, sprzed 6 lat ;)

Zresztą część już nie działa, niestety, ale nie chce mi się za to wziąć.

A będziesz gdzieś Asia wrzucać zdjęcia z Waszej tegorocznej wyprawy?