haneczka019 Napisano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Na razie wrzucam na fejsa... Wrzuciłam 500, a jeszcze 1000 zostało. I tak. Myślę, żeby jeszcze gdzieś to wrzucić ALe nie wiem, czy będzie mi się chciało. Bo to takie czasochłonne No fejsa to ja Twojego nie mam , jak gdzieś umieścisz jeszcze zdjęcia to daj znać, też z chęcią obejrzę. Zresztą bardzo fajnie się czytało opisy do zdjęć, które wrzuciłaś z poprzedniej podróży. Także jak będziesz miała chęci i czas to byłoby bardzo fajnie znowu coś poczytać przy oglądaniu obrazków . Albo dam linka na fejsa i już No jak możesz to ja poproszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 A dziękuję No właśnie teraz też staram się to wszystko jak najlepiej opisać, żeby potem było lepiej wspominać Wczoraj trzy godziny spędziłam szukając, czy coś, co uwieczniłam na zdjęciu coś znaczy, ale najpierw musiałam to odnaleźć na mapach google, żeby wiedzieć, czym to coś jest.... I co się okazało? Że to nic wartego uwagi Także brawo ja A linka dam, jak już skończę wrzucać wszystkie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 A linka dam, jak już skończę wrzucać wszystkie zdjęcia Trzymam za słowo . Pomachałam mentalnie Franciszkowi z balkonu i z ulgą czekam na jutrzejszy dzień. Mam nadzieję, że jutro już wszystko będzie normalnie po tym wariactwie co tu się odbywało ostatnio . ilon czy Twoja psina ma spódnicę na tym zdjęciu ? Aż weszłam na twój profil, ale tam nie wiele więcej widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amy Napisano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Po milionie wyrobionych godzin na part time w koncu firma dala mi full time koniec z placeniem majatku za ubezpieczenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 ilon czy Twoja psina ma spódnicę na tym zdjęciu ? Aż weszłam na twój profil, ale tam nie wiele więcej widać. Tak - miala sukienke na nasz slub. Niosla nam pierscionki, wiec musiala miec special outfit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Tak - miala sukienke na nasz slub. Niosla nam pierscionki, wiec musiala miec special outfit. A no tak, to wszystko wyjaśnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Wlasnie skonczylo sie trzydniowe Pierogi Fest w Whiting, Indiana - nazarlismy sie sporo polskiego jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Wlasnie skonczylo sie trzydniowe Pierogi Fest w Whiting, Indiana - nazarlismy sie sporo polskiego jedzenia U nas w trzeci weekend września 22 Polski Festiwal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Uuu zjadlabym pierozki. Chyba mam jeszcze jeden worek w zamrazalce ktore zrobila mamusia. Potem sama bede musiala kleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Zazdroszcze ci tego Pierogi Fest. U mnie w okolicy nie ma zadnych "polskich" rozrywek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi