Skocz do zawartości

Chciałem Powiedzieć Że...

andyopole

Rekomendowane odpowiedzi

Na razie wrzucam na fejsa... Wrzuciłam 500, a jeszcze 1000 zostało.

I tak. Myślę, żeby jeszcze gdzieś to wrzucić :) ALe nie wiem, czy będzie mi się chciało. Bo to takie czasochłonne :P

No fejsa to ja Twojego nie mam :P , jak gdzieś umieścisz jeszcze zdjęcia to daj znać, też z chęcią obejrzę. Zresztą bardzo fajnie się czytało opisy do zdjęć, które wrzuciłaś z poprzedniej podróży. Także jak będziesz miała chęci i czas to byłoby bardzo fajnie znowu coś poczytać przy oglądaniu obrazków ;).

Albo dam linka na fejsa i już :P

No jak możesz to ja poproszę :).

A dziękuję :)

No właśnie teraz też staram się to wszystko jak najlepiej opisać, żeby potem było lepiej wspominać ;)

Wczoraj trzy godziny spędziłam szukając, czy coś, co uwieczniłam na zdjęciu coś znaczy, ale najpierw musiałam to odnaleźć na mapach google, żeby wiedzieć, czym to coś jest.... I co się okazało? Że to nic wartego uwagi :P Także brawo ja :D

A linka dam, jak już skończę wrzucać wszystkie zdjęcia :)

A linka dam, jak już skończę wrzucać wszystkie zdjęcia :)

Trzymam za słowo ;).

Pomachałam mentalnie Franciszkowi z balkonu i z ulgą czekam na jutrzejszy dzień. Mam nadzieję, że jutro już wszystko będzie normalnie po tym wariactwie co tu się odbywało ostatnio :P.

ilon czy Twoja psina ma spódnicę na tym zdjęciu :D ? Aż weszłam na twój profil, ale tam nie wiele więcej widać.