grape Napisano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 A ja jade do Nepalu sluzbowo: 4 dni podrozy tam i z powrotem... 8 dni w Kathmandu. Niestety nie bedzie czasu na zaden trek w Himalajach, ale i tak bedzie super. A po drodze 1 dzien w Bankoku. Ale sie ciesze! Exstra!!!!! Mam nadzieje ze znajdziesz czas na jakies mini-tripy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Paula trzymam kciuki za to, żeby wszystko było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Mnie też chcą posłać służbowo, niedaleko bo do Chicago ale na początku listopada. Bardzo tam pizdzi w tym czasie? Kombinuje jak się wykręcić ale ciężko będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Mnie też chcą posłać służbowo, niedaleko bo do Chicago ale na początku listopada. Bardzo tam pizdzi w tym czasie? Kombinuje jak się wykręcić ale ciężko będzie. Ostatnio tak sie wykrecales aby do Vegas nie poleciec i co z tego wyszło? Szkoda energi na kombinacje, tylko ciepłe gacie spakowac i fru fru! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Ostatnio tak sie wykrecales aby do Vegas nie poleciec i co z tego wyszło? Szkoda energi na kombinacje, tylko ciepłe gacie spakowac i fru fru! Z dwojga złego lepsze Las Vegas. Lepiej gacie zdejmować niż dokładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Paula trzymam kciuki za to, żeby wszystko było dobrze. Dziekuje, Haneczka Sciskam! Z dwojga złego lepsze Las Vegas. Lepiej gacie zdejmować niż dokładać. jestem tego samego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 ... jestem tego samego zdania Niestety, te targi na ktore musze jechac odbywaja sie naprzemiennie. Raz w Las Vegas, raz w Chicago. Moze ktos kto mieszka w Ciupagowie podpowie mi jakiej pogody sie spodziewac w Sikago na poczatku listopada w dniach 6-9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Moze ktos kto mieszka w Ciupagowie podpowie mi jakiej pogody sie spodziewac w Sikago na poczatku listopada w dniach 6-9. Na pewno lepszej niz teraz... na poczatku listopada calkiem przyjemnie, najpewniej w okolicach 50 stopni, moze popadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Na pewno lepszej niz teraz... na poczatku listopada calkiem przyjemnie, najpewniej w okolicach 50 stopni, moze popadac A Ty to sie daj wypchac. :PTwoje prognozy sa nie dla ludzi cieplolubnych. Moj amerykanski kolega z pracy wyrosl w North Dakota, w zimie nie wlacza ogrzewania. U niego rachunki za prad wynosza $40-50 okragly rok, a ogrzewanie ma elektryczne. Ja funkcjonuje najlepiej od 70F w gore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 A Ty to sie daj wypchac. :PTwoje prognozy sa nie dla ludzi cieplolubnych. Moj amerykanski kolega z pracy wyrosl w North Dakota, w zimie nie wlacza ogrzewania. U niego rachunki za prad wynosza $40-50 okragly rok, a ogrzewanie ma elektryczne. Ja funkcjonuje najlepiej od 70F w gore. No u nas podobnie, rachunki za HVAC w okolicach $50-60 na miesiac, oprocz lata, gdy wzrastaja dwukrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi