Skocz do zawartości

Chciałem Powiedzieć Że...

andyopole

Rekomendowane odpowiedzi

O widze ze kolejny adwokat sie odezwal... kizielu czytaj ze zrozumieniem.

Joanna dalas opis do zdjecia ktore nic nie pokazuje poza kroplami wody na szybie... zapytaj sie kogos z twojego otoczenia co o tym zdjeciu sadzi... to zrewidujesz swoj poglad.

Wkleilem linki do 2 zdjec na ktorych wyszlas bardzo fajnie co zreszta opisalem, tamte raczej nie przedstawiaja zadnej wartosci... wiesz co mam na mysli. Widzialem jeszcze kilka zdjec na ktorych bylas i byly ciekawe i fajne do pochwalenia sie ale woda na szybie z opisem jest wartym publikacji zdjeciem... no prosze cie.

Zwrocilem uwage na ten problem bo skoro sie pochwalilas zdjeciami to zaznaczylem co mnie razi, przeciez moglas ich nie publikowac. Ale robiac to akcetujesz to ze beda one komentowane.

W zadnym przypadku tez nie napisalem ze, brak ci talentu czy cos, raczej sadzilem ze to przypadek/wypadek przy masowym uploadzie zdjec na fejsa.

Ale jak widac zrobilas to w pelni swiadomie i teraz jak kazda baba bronisz sie, idac w zaparte, zreszta zupelnie nie potrzebnie.

Wartosc tego zdjecia jak taka, ze moge zrobic zdjecie oswietlonej sciany przez slonce i dac napis, bylo lato bla bla bla, so wtf?

No mistrzu - pokaz swoje.... Moje były publikowane w Air Forces Monthly i Combat Aircraft i kilku innych magazynach więc coś tam o fotografii wiem... Łatwo znalezc...

Poza tym wypowiadanie się na temat zdjęć na temat których opinie autor nie prosil to czyste buractwo :)

Jak czytam rozne watki to zawsze musisz sie do kogos %$^%$&^ bez wyraznego powodu, bo bez tego jak widac twoje zycie traci sens.

Po pierwsze tylko do Ciebie i alik ostatnio. Po drugie nie bylo mnie na forum jakis czas i jak widac przezylem. Mam sie calkiem dobrze bez sensu zycia. :)

Dublin kompletnie nie rozumiesz idei robienia takich zdjęć. To są jej prywatne zdjęcia, z prywatnej podróży. Nie robiła ich do gazety, na sprzedaż, czy dla jakiegoś portalu fotograficznego, tylko dla siebie i ewentualnie znajomych i rodziny. Prosiłam Joannę, żeby podzieliła się z nami swoimi zdjęciami z wycieczki, bo bardzo lubię oglądać zdjęcia z podróży. Cieszę się, że to zrobiła, bo wcale nie musiała. Mało tego, dodała do zdjęć komentarze, żeby osoba je oglądająca wiedziała co ono przedstawia i dlaczego zostało zrobione. A ty wyskakujesz tu z jakąś niepotrzebną krytyką. Jesteś okropnie przemądrzały, ale niestety z twoich postów wynika, że nie idzie z tym w parze inteligencja.

• Upvote 2

Hah, dla bezpieczenstwa zaparkowalam na parkingu na gosci, ale okazalo sie, ze mam zarezerwowane miejsce na parkingu i to jeszcze trzecie w rzedzie!

A pierwszy dzien minal dosc szybko. Rano przez chyba 3 godziny przerabialismy handbooka, regulamin, kontrakt, benefity. Poza mna byly jeszcze 2 inne osoby, wiec nie czulam sie samotna, ale to do innego dzialu. Wszyscy byli mega mili i ogolnie mialam wrazenie, ze panuje tam bardzo mila atmosfera. Troche nie ogarnialam dzisiaj, ale wiadomo, ze pierwszy dzien wiec nie musze wszystkiego wiedziec. Bardzo duzo roznych dokumentow, z ktorymi trzeba robic jakies dziwne rzeczy, hah. Troche kosmos, bo poza nauka samej pracy, warto byloby poznac roznice pomiedzy roznymi karabinami. No ale wszystko po kolei :)