Skocz do zawartości

Chciałem Powiedzieć Że...

andyopole

Rekomendowane odpowiedzi

...ze 90 day fiance wrocilo w zeszlym tygodniu. Tak z uwagi na te watki o malzenstwie z USC mi sie przypominialo. :D

Powiem, ze kreci sie na ostro bo oprocz nowych par sa tez stare... w tym Mohamed z Tunezji. :D Z nowych jest rosjanka, na ktora koles wydal do tej pory $70K i ktoremu zrobila awanture, bo nie chcial jej torebki za $10K kupic. Jakbym mial czerpac wiedze o K1 z tego programu, to bym juz pisal do mojego kongresmena, zeby ta kategorie zlikwidowac. :)

Wiesz, ze wczoraj napisala do mnie kumpela, ze nowy sezon sie zaczal i wtedy pomyslalam sobie jak komentowalismy poprzednie sezony :D Ogladalismy z mezem nowe odcinki i nas tez Rosjanka rozwala na maxa. Koles jest niespecjalny i mysli, ze zlapał pana boga za laczki, bo taka doopa go zechciala. Widac, ze robi z nim co chce. No, ale wychodze z zalozenia, ze jak ktos jest na tyle glupi, zeby sobie na to pozwolic to tym samym na to zasluguje :D

Watek Danielle i Mohameda nas jednak najbardziej interesuje;) szczegolnie po ostatnim zwiastunie, gdzie grozi mu deportacją.

Jeszcze nie slyszalam o programie, ktory bylby nierezyserowany ;)

Rozwala mnie, ze tym programie wszyscy sobie swietnie zdaja sprawe z tego, ze wyjscie za maz za obywatela to jedna z drog do wkrecenia sie do USA na stale. Podczas gdy np. taki moj sasiad, ktory sam gada z Rosjanka i mysli,zeby ja to sprowadzic zapytal mnie czy dostalam juz Green Card po tym jak powiedzialam mu, ze wlasnie mialam przysiege i jestem obywatelka. :P Wiedza przecietnego Amerykanina na temat wiz, GC itp. jest zazwyczaj zerowa, co w sumie mnie nie dziwi, bo ja tez nie wiem co trzeba zrobic zeby dostac sie do PL ;)

To i ja sie podziele zdjeciami z tegorocznej podrozy :) Niestey nie mam porzadnego aparatu - zdjecia robione GoPro i telefonem:

https://wsiadajdobusa.wordpress.com/2016/09/20/trip-2016/

Bardzo fajne zdjęcia! Zazdroszczę. Mój mąż mieszkał w kilkunastu miejscach w Stanach i zwiedził masę fajnych miejsc, więc trudno go namówić na amerykańskie wycieczki, woli zwiedzać Europę. Mam nadzieję że po planowanej październikowej wycieczce na Islandię da się w końcu przekonać.

Piatek panie i panowie!!! Jakie plany na weekend? Zapomnialam w ogole sie pochwalic, ze koncert jaki dal Dave Matthews and Tim Reynolds w ostatnia sobote na Farm Aid byl MEGA!! Strasznie zaluje, ze nie widzialam ich w tym roku wiecej razy, ale coz. Trudno.

Jade dzisiaj do kina i nie zdecydowalam jeszcze na co. Mysle, ze Sully. Widzial ktos? Lubie ogolnie ogladac wszystko o samolotach, wiec pewnie dlatego taki wybor. Mam nadzieje, ze bedzie OK :)