Paulina_89 Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2016 ...ze 90 day fiance wrocilo w zeszlym tygodniu. Tak z uwagi na te watki o malzenstwie z USC mi sie przypominialo. Powiem, ze kreci sie na ostro bo oprocz nowych par sa tez stare... w tym Mohamed z Tunezji. Z nowych jest rosjanka, na ktora koles wydal do tej pory $70K i ktoremu zrobila awanture, bo nie chcial jej torebki za $10K kupic. Jakbym mial czerpac wiedze o K1 z tego programu, to bym juz pisal do mojego kongresmena, zeby ta kategorie zlikwidowac. Wiesz, ze wczoraj napisala do mnie kumpela, ze nowy sezon sie zaczal i wtedy pomyslalam sobie jak komentowalismy poprzednie sezony Ogladalismy z mezem nowe odcinki i nas tez Rosjanka rozwala na maxa. Koles jest niespecjalny i mysli, ze zlapał pana boga za laczki, bo taka doopa go zechciala. Widac, ze robi z nim co chce. No, ale wychodze z zalozenia, ze jak ktos jest na tyle glupi, zeby sobie na to pozwolic to tym samym na to zasluguje Watek Danielle i Mohameda nas jednak najbardziej interesuje;) szczegolnie po ostatnim zwiastunie, gdzie grozi mu deportacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Nie widzialam nigdy tego programu, ale pewnie jak i wszystkie inne programy - ten tez jest rezyserowany XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Jeszcze nie slyszalam o programie, ktory bylby nierezyserowany Rozwala mnie, ze tym programie wszyscy sobie swietnie zdaja sprawe z tego, ze wyjscie za maz za obywatela to jedna z drog do wkrecenia sie do USA na stale. Podczas gdy np. taki moj sasiad, ktory sam gada z Rosjanka i mysli,zeby ja to sprowadzic zapytal mnie czy dostalam juz Green Card po tym jak powiedzialam mu, ze wlasnie mialam przysiege i jestem obywatelka. Wiedza przecietnego Amerykanina na temat wiz, GC itp. jest zazwyczaj zerowa, co w sumie mnie nie dziwi, bo ja tez nie wiem co trzeba zrobic zeby dostac sie do PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2016 No i po festivalu. Nogi bolą, kości bolą. W sobotę lało a mimo to było mnóstwo gości, dziś była piękna pogoda. Jedli, pili, dutki zostawili. A rano do roboty jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2016 To i ja sie podziele zdjeciami z tegorocznej podrozy Niestey nie mam porzadnego aparatu - zdjecia robione GoPro i telefonem: https://wsiadajdobusa.wordpress.com/2016/09/20/trip-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2016 To i ja sie podziele zdjeciami z tegorocznej podrozy Niestey nie mam porzadnego aparatu - zdjecia robione GoPro i telefonem: https://wsiadajdobusa.wordpress.com/2016/09/20/trip-2016/ Bardzo fajne zdjęcia! Zazdroszczę. Mój mąż mieszkał w kilkunastu miejscach w Stanach i zwiedził masę fajnych miejsc, więc trudno go namówić na amerykańskie wycieczki, woli zwiedzać Europę. Mam nadzieję że po planowanej październikowej wycieczce na Islandię da się w końcu przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Super widoczki i fajne opisy! Dzięki! Poczułam się, jakbym sama tam była, choć niektóre miejsca ciągle jeszcze przede mną Hm... Czy prośba o zaprezentowanie całego malunku nad łokciem męża byłaby nietaktem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Super fotki... widoczki zacne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Piatek panie i panowie!!! Jakie plany na weekend? Zapomnialam w ogole sie pochwalic, ze koncert jaki dal Dave Matthews and Tim Reynolds w ostatnia sobote na Farm Aid byl MEGA!! Strasznie zaluje, ze nie widzialam ich w tym roku wiecej razy, ale coz. Trudno. Jade dzisiaj do kina i nie zdecydowalam jeszcze na co. Mysle, ze Sully. Widzial ktos? Lubie ogolnie ogladac wszystko o samolotach, wiec pewnie dlatego taki wybor. Mam nadzieje, ze bedzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Ja w ten weekend udaje sie na wschod bo tam musi byc jakas cywilizacja. W polowie tygodnia powinienem dotrzec do Polski a potem w gory. Jedno wiem, bedzie duzo piwa i jeszcze wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi