daisy1 Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Wkurza mnie, że dla obecnie rządzących 6-latek jest za mały, żeby iść do szkoły, ale 12-latka już spokojnie dojrzała, żeby rodzić dziecko... A ja z tym zdaniem zgadzam się jeszcze bardziej niż Jackie i Joanna30 ze zdaniem Dublina (bo z cytowanym zdaniem Dublina również się zgadzam), ale to co napisałaś Joanna30 jest kwintesencją obecnej hipokryzji... Absurd goni absurd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 ...ze dotarlem do Polski. W samolocie rzadzil sandal na skarpete i nieznajmosc slowa prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 A jakie linie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 A jakie linie? Zgadnij. Tylko nie lecialem z USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 No nie mów, że PLL Lot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Zgadnij. Tylko nie lecialem z USA. LO z Kanady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 LO z Kanady ? LO z Cypru. Z EWR lecialem Swissem do ZRH, potem Edelweissem do LCA. Juz powoli dochodze do wniosku, ze powinni dac lotowi upasc lub to sprzedac w cholere. Delikatny nie jestem, krotkodystansowe burakowozy w USA do najlepszych tez nie naleza, ale w locie wybor miejsca jest platny, na pokladzie wszystko platne przy prawie czteroginnym locie. Zalet brak. Lot oferuje standard tanich linii przy podwojnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Nigdy nie mialem problemu z LOTem na lotach europejskich, ale w sumie ostatni raz lecialem w 2012 roku... W Budapeszcie bylem drugi raz i jest to naprawde fajne miasto. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 A to tak celowo przez LCA czy taka trasa ze wzgledu na koszt ? Bo troche na okolo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Ja jak latam lotem na trasie WRO-WAW, to zawsze jest do przekąszenia prince polo (które uwielbiam ) i coś do picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi