andyopole Napisano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Wlasnie za to ze watek otwieral sie na ostatnim poscie stawialem to Forum za wzor innym, teraz doopa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Hm, ja zawsze przechodze ze strony glownej wiec otwiera mi sie zawsze na tych, ktorych nie przeczytalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Otwiera się na pierwszym nie czytanym poście. Wystarczy kliknąć w kropkę po lewej koło tytułu wątku w widoku nieczytanej zawartości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 10 minut temu, Dragony napisał: Otwiera się na pierwszym nie czytanym poście. Wystarczy kliknąć w kropkę po lewej koło tytułu wątku w widoku nieczytanej zawartości. Hmm, muszę się odnaleźć tutaj, bo na razie nie widzę żadnej kropki po lewej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Jak będę miała coś nieprzeczytanego to wrzuce obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Jest możliwość przejścia do pierwszego nieczytanego posta - wystarczy wybrać gwiazdkę przy temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 O Joanna własnie, dzięki, chciałam to wrzucić ale nie miałam nic nieprzeczytanego. Czasem jest to gwiazdka czasem kropka - w zależności czy ktoś się wypowiadał w danym temacie czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 1 minutę temu, Dragony napisał: Jak będę miała coś nieprzeczytanego to wrzuce obrazek O tą niebieską kropkę chodziło z chmurką wypowiedzi w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 5 minut temu, Joanna30 napisał: Jest możliwość przejścia do pierwszego nieczytanego posta - wystarczy wybrać gwiazdkę przy temacie. Ooo, ok, dziękuję, ja wchodziłam po staremu w wątki, które mnie interesują, a wyświetlały się pogrubioną czcionką na stronie głównej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Nie ma za co Sama odkryłam to przypadkiem A wracając do głównego tematu, to chciałam powiedzieć, że oglądam właśnie dokument o Albercie Goeringu, młodszym bracie Hermana, któy wczasie wojny ratował Żydów. Obaj wychowani w tym samym domu, a tak różne poglądy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi