KaeR Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Nic na razie nie wstawiajcie. Ja dzis zjadlem tylko dwa banany i wypilem wiadro kawy, wiec mysle ciagle o jedzeniu... :> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 No kisz QUICHE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Godzinę temu, ilon napisał: No kisz QUICHE No qrde, nie wpadł bym na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Bo daja takie trudne nazwy na jedzenie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 A ktoś z telefonu zdjęcia dodawał? Bo mnie cały czas jakiś nieokreślony error wyskakuje. I się moim psiaczkiem nie mogę pochwalic. (Nawet emotek mi forum nie pozwala dodawać?!?!?!) Mi się udało, ale na telefonie korzystam z Tapatalk . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Kochany piesek! <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Udało sie! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Ja tak kocham wszystkie pieski, ze najchetniej to bym miala cala hodowle psow w domu. Ale niestety mam jeden problem, ktory na ta chwile mi to uniemozliwia. Moze za kilka lat :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 22 minuty temu, ilon napisał: Ja tak kocham wszystkie pieski, ze najchetniej to bym miala cala hodowle psow w domu. Ale niestety mam jeden problem, ktory na ta chwile mi to uniemozliwia. Moze za kilka lat :)))) Mąż ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Żeby trzymać psy trzeba im stworzyć warunki. Jeden pies w apartamencie to już duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi