Dublin Napisano 5 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 Haneczka19 mam niechec do osob bujajcych w nosem w chmurach, co powiesz na gosiewska rzadajaca 5 mln zl za smiec meza z ktorym byla w separacji a ktora dostala juz ogromne pieniadze? O takich wlasnie pisze... A obrazanie mnie persolnalnie zamiast udzial w dyskusji, powoduje ze sama kwalifikujesz sie do kategorii o ktorej pisze... Ja ciebie nie obrazam ty mnie juz tak... Cytuj
Dublin Napisano 5 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 Roelka coz sam wiesz najlepiej... to jest wlasnie przyklad braku argumentow w toczacej sie dyskusji ktos ci merytorycznie tlumaczy swoj punkt widzenia a "krolewna swoje"... 1 Cytuj
haneczka019 Napisano 5 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 Roelka, teraz zostałaś królewną, to już chyba lepiej niż zdzira. Ale masz rację, z takimi osobami nie warto dyskutować, dlatego ja też tego nie robię, szkoda czasu. Cytuj
andyopole Napisano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 To tylko próba dodania zdjecia z telefonu na prośbę koleżanki. Moje kwiatki. 3 Cytuj
Sara Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 3 godziny temu, Dublin napisał: Haneczka19 mam niechec do osob bujajcych w nosem w chmurach, co powiesz na gosiewska rzadajaca 5 mln zl za smiec meza z ktorym byla w separacji a ktora dostala juz ogromne pieniadze? O takich wlasnie pisze... A obrazanie mnie persolnalnie zamiast udzial w dyskusji, powoduje ze sama kwalifikujesz sie do kategorii o ktorej pisze... Ja ciebie nie obrazam ty mnie juz tak... Masz problem ze chce 5 mln? Dlatego jest zdzira? Jakby było 5 zł to co? Nie byłaby? Cytuj
ilon Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 Andy piekne kwiaty! Probowalam wrzucic fotke z telefonu, ale u mnie nie dziala. Moze to wina mojego srajfona. 1 Cytuj
ilon Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 To Ty lepiej uwazaj zeby Ci gdzie nie wybuchl.. Cytuj
andyopole Napisano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 2 minuty temu, ilon napisał: To Ty lepiej uwazaj zeby Ci gdzie nie wybuchl.. Pies koleżanki na sleep over u mnie. Chciałem teraz wrzucic zdjęcie piesia ale już się nie udaje. Telefon nie wybuchnie. To stary model S5. 2 minuty temu, ilon napisał: To Ty lepiej uwazaj zeby Ci gdzie nie wybuchl.. To stary model S5. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi