ilon Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 A mnie sie tam nikt nie pyta o takie cos, chyba ze babcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 1 godzinę temu, ilon napisał: A mnie sie tam nikt nie pyta o takie cos, chyba ze babcia. Ponieważ jestem w wieku Twoich rodziców lub może starszy to tez zapytam. To kiedy tam na jakieś chrzciny będziesz prosic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 46 minut temu, andyopole napisał: Ponieważ jestem w wieku Twoich rodziców lub może starszy to tez zapytam. To kiedy tam na jakieś chrzciny będziesz prosic? Hhahah, przeciez ja juz mam dwoje dzieci Andy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 15 minut temu, ilon napisał: Hhahah, przeciez ja juz mam dwoje dzieci Andy.. Czy ja pytałem o dzieci? Ja się subtelnie na chrzciny wpraszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Andy jak tylko bedziesz w poblizu MD to ja zapraszam nawet tak bez okazji! Chrzciny to moze gdzies za jakies 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Andy, a na impreze z okazji apostazji przyjedziesz? Dlaczego to muszą być chrzciny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 5 godzin temu, ilon napisał: Andy jak tylko bedziesz w poblizu MD to ja zapraszam nawet tak bez okazji! Chrzciny to moze gdzies za jakies 10 lat. 3 godziny temu, olmeca napisał: Andy, a na impreze z okazji apostazji przyjedziesz? Dlaczego to muszą być chrzciny? Kazda okazja jest dobra zeby pobiesiadowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keeway Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 A czy ktoś może mi powie coś o tym czarnym piątku, czy rzeczywiście można trafić na wielkie okazje? Zawsze jak widziałem relację w telewizji to kolejki były masakryczne. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 4 godziny temu, keeway napisał: A czy ktoś może mi powie coś o tym czarnym piątku, czy rzeczywiście można trafić na wielkie okazje? Zawsze jak widziałem relację w telewizji to kolejki były masakryczne. Pozdrawiam! A co chcesz wiedziec ? Generalnie na wielkie moze nie, na jakies tam - tak, w wiekszosci przypadkow chodzi o sciagniecie ludzi do sklepow. Ja sie z tlumami przepychac nie mam i nigdy nie mialem zamiaru, czasami kupilem cos on-line jezeli rzeczywiscie bylo sensowna okazja - po dokladnym sprawdzeniu czy to faktycznie okazja. W tym roku mam wrazenie ze wiekszosc Black Friday deals pojawila sie (przynajmniej w Target, Lowe's i Home Depot) jakis tydzien wczesniej - bo akurat w tych sklepach bylem w poprzedni weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Znalazlem ciekawy artykul na blogu odnosnie silicon valley: http://patrykbrozek.com/index.php/2016/11/21/programisto-czy-na-pewno-oplaca-sie-pracowac-w-dolinie-krzemowej-podaje-zarobki-i-koszty-zycia/ Ktos mieszkal i moze ew uzupelnic o dodatkowe informacje, ew opisac realia ze swojej perspektywy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi