haneczka019 Napisano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Andy trza było zrobić fotkę chociaż jednego stopnia przed i po, popatrzylibyśmy na metamorfozę . Szczesliwego Nowego Roku wszystkim, mam nadzieję, że będzie równie dobry jak poprzedni, albo jeszcze lepszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 No i przyszedl paszport taki ladny, granatowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Hej dziubki, dawno mnie nie bylo i musialam nadrobic zaleglosci. W robocie mielismy inwentaryzacje, 3 dni liczylam rzeczy, o ktorych istnieniu nie mialam pojecia. Wciaz jeszcze sporo rzeczy czeka na spakowanie do kartonow z napisem 2016. Moze w przyszlym tygodniu wszystko sie zamknie i bedzie troche spokojniej. Nowy rok dla mnie zaczal sie intensywnie. Poza tym od wczoraj pada snieg, duzoo sniegu. Mam nadzieje, ze w poniedzialek dojade jakos do pracy. No chyba ze nas zamkna :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Trzymajcie kciuki! Dzis poturbowalam sie troche samochodem. Ze mna wszystko w miare OK, ale z moim autem nie najlepiej.. Pewnie pomyslicie, ze jestem wariatka, ze martwie sie bardziej o samochod, ale to w sumie jedyna rzecz, ktora posiadam tutaj w US, wiec jest mi megaa przykro. W czwartek wszystko sie wyjasni.. Napiszcie cos optymistycznego co u Was, mam wolne wiec sobie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Najwazniejsze, ze z toba wszystko ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Godzinę temu, ilon napisał: Trzymajcie kciuki! Dzis poturbowalam sie troche samochodem. Ze mna wszystko w miare OK, ale z moim autem nie najlepiej.. Pewnie pomyslicie, ze jestem wariatka, ze martwie sie bardziej o samochod, ale to w sumie jedyna rzecz, ktora posiadam tutaj w US, wiec jest mi megaa przykro. W czwartek wszystko sie wyjasni.. Napiszcie cos optymistycznego co u Was, mam wolne wiec sobie poczytam. Karamba! Na sniegu/lodzie? Duze uszkodzenia? Ja dzis mordowalem sie ze swoim samochodem po powrocie. Przed drzwiami garazu bryla lodu, ktora musialem skuc kluczem do kol z rentala, ktorym przyjechalem z DC (cos mnie tknelo, bo najpierw chcialem oddac do wypozyczalni, ale zajechalem do public storage przed na szczescie..). Potem jazda w koleinach lodowych do domu. Moje podwozie ostro oberwalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Kaer, u mnie na drodze wpadlam w poslizg, droga jak lodowisko. Wypadlam z zakretu i stracilam panowanie. Zatrzymalam sie na drzewie, od tego drzewa odbilo mnie na nastepne. Wiec caly przod rozwalony + 2 poduszki. Wyglada dosc kiepsko. Jest juz na warsztacie, w czwartek przyjezdza rzeczoznawca wycenic czy naprawa nie przewyzszy wartosci auta. Wrzucilabym fotke, ale dalej z fona nie dziala. Roelka - dziekuje. Ze mna wszystko dobrze, poza rozwalona lekko dlonia. Na szczescie nie zlamana, wiec za tydzien czy dwa wroci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Totaled na 99% I lepiej żeby był niż żeby go po tym naprawiać. To tylko samochód, kupisz następny. (Btw - ja mimo że mieszkam w OH i za oknem mam aktualnie 50F - posiadam komplet zimowek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Roelko, bardzo wspolczuje! Trzymaj sie, i mam nadzieje ze ubezpieczalnia bedzie hojna. Ja rozbilam samochod (byl totaled) kilka lat temu. Dostalam $13,500 za samochod ktory kupilam dwa lata przedtem za $13,800 State Farm bedzie miala mnie jako klientke do koncza mojego zycia! Edytowane 10 Stycznia 2017 przez katlia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Kzielu, mowilam wszystkim kilka tygodni temu o zimowkach to kazdy patrzal na mnie jak na debila. Po rozmowach z kilkunastoma osobami stwierdzilam, ze jak te wszystkie opony takie super oh i ah na caly rok to odpuszczam i nie kupuje. Dzis juz wiem, ze jednak przydalby sie komplet i najprawdopodobniej sprawie sobie jeszcze teraz. W zaleznosci czym i jak sie bede wozic. Mozesz rozwinac troche pierwsze zdanie? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi