Gość Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Ale zazdroszczę tego sniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 W Chicago tez mogloby troche popadac. Dwa dni temu byla ulewa i +10C, wczoraj mroz, wiec samochody staly sie brylami lodu... Piekne widoczki, a Roelka, Tobie +20C nie zazdroszcze w styczniu. Pory roku to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 12 godzin temu, pelasia napisał: WOW! Cudny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Olmeca, moze wydawalo sie gorzej, ale jechalam z predkoscia w porywach 20 mil. Haneczka, lesniczy to nie, bardziej campowicz. Kaer, no ja mam nadzieje, ze bede dlugo zyc na tym koncu swiata. Jak przylecialam do Polski na swieta to oddychac nie umialam z tego smogu. Ja nie znosze zimy, najchetniej przeprowadzilabym sie gdzies, gdzie zimy ani sniegu w ogole nie ma. Wkurzaja mnie te kurtki, plaszcze, szaliki, czapy i pelno innych ubran, wkurza mnie kazda autem, wkurza mnie niska temperatura i w ogole wszystko. Wrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 (edytowane) 2 godziny temu, ilon napisał: Ja nie znosze zimy, najchetniej przeprowadzilabym sie gdzies, gdzie zimy ani sniegu w ogole nie ma. Wkurzaja mnie te kurtki, plaszcze, szaliki, czapy i pelno innych ubran, wkurza mnie kazda autem, wkurza mnie niska temperatura i w ogole wszystko. Wrrrrr. Mam dokładnie tak samo. Zawsze byłam cieplolubna, a zimę lubię tylko w górach. W mieście, na codzień, do niczego nie jest mi potrzebna. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez haneczka019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Ja odwrotnie - najchetniej w lecie bym sie zaszyl gdzies w klimatyzowanym pomieszczeniu. W zimie jest najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Ja zimę też lubię tylko zza okna Zresztą w mieście piękny biały puch zmienia się zaraz w błotną breję i jest już mniej wesoło... No i właśnie z tego tytułu, że nie lubię zimy, to dałam się namówić siostrze i jadę z nią i siostrzeńcami na skoki do Zakopanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NioseWamPicie Napisano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 44 minuty temu, Joanna30 napisał: Ja zimę też lubię tylko zza okna Zresztą w mieście piękny biały puch zmienia się zaraz w błotną breję i jest już mniej wesoło... No i właśnie z tego tytułu, że nie lubię zimy, to dałam się namówić siostrze i jadę z nią i siostrzeńcami na skoki do Zakopanego Ja lubię zimę, ale nie w mieście. Chlapa na ulicach, korki, drogowcy zaskoczeni, śnieg w butach jak sie spieszę do pracy... fuj! Ale na firmowy wyjazd w góry na narty/deskę już się cieszę i nie mogę doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 12 godzin temu, Joanna30 napisał: Ja zimę też lubię tylko zza okna Zresztą w mieście piękny biały puch zmienia się zaraz w błotną breję i jest już mniej wesoło... No i właśnie z tego tytułu, że nie lubię zimy, to dałam się namówić siostrze i jadę z nią i siostrzeńcami na skoki do Zakopanego Ale na skokach atmosfera jest gorąca to co innego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 U nas na szczescie zima juz zdechla. Od wczoraj mamy +10C. Resztki sniegu ukrywaja sie gdzies w zacienionych miejscach natomiast teraz wystapilo zagrozenie powodziami. Portland Metro area lezy pomiedzy dwoma pasmami gorskimi i woda splywa w strone doliny. U nas na wsi na szczescie rzeki daleko i nic nie grozi. Moze w koncu spedytor odbierze palate do Texasu, ktora stoi i czeka od ubieglego czwartku. Transport industry to jedni z najwiekszych klamcow w gospodarce. Im zawsze wszystko przeszkadza, mroz, upaly, wszystkie plagi przeciwko nim. No I ogrzewanie w domu tak nie szaleje jak w ostatnich tygodniach, chociaz, przyznac musze, moj pierwszy rachunek za gaz w nowym domu nie byl taki straszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi