grape Napisano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 3 godziny temu, haneczka019 napisał: grape, gratuluję nowego zakupu . A dziekuje, swietnie sie sprawuje wyciagam na niej srednio 42 mpg wiec jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 2 godziny temu, kzielu napisał: Prius to nie samochód to co ja kupilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Ja moim Fordem bede jezdzil az go zajezdze Przy 20k mil rocznie to jeszcze pewnie z piec lat, mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 51 minut temu, grape napisał: A dziekuje, swietnie sie sprawuje wyciagam na niej srednio 42 mpg wiec jestem zadowolona Ja mam srednio 15 mpg (serio) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Skończyłem skręcać "kitchen breakfast nook". Wzięło mi to 4 godziny, z przerwami na kawę i dymek, uff. Dziś tankowalem i wyszło mi zuzycie 22.5 m/gallon. W pięć lat zrobiłem ponad 70k mil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Ja przez 5 miesiecy zrobilam ponad 15tysiecy. ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 3 godziny temu, ilon napisał: Ja przez 5 miesiecy zrobilam ponad 15tysiecy. ;> Masz zdrowie! Ja juz swoje miliony wyjezdzilem. Jadę tylko jeśli muszę. Poza tym na wspolne, długie wyjazdy braliśmy Camry mojej LP. Cichsza i bardziej ekonomiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Do roboty mam kawalek, z pracy na silownie mam kawalek i z silowni do domu mam tez kawalek. Wiec musze jezdzic, jakby bylo blizej to jezdzilabym rowerkiem albo cisla z buta :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 13 lat forum początek to styczeń 2004. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 3 godziny temu, sly6 napisał: 13 lat forum początek to styczeń 2004. Jest jakas nagroda na ta okragla rocznice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi