olmeca Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 U mnie kolejny weekend zapowiada się, że będę jako kierowca.Dziś wieczorem pozbierać zwłoki po imprezie i rozwieźć do domu,za to jutro wypad na lodospad w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Lodospad. Ten moment Kiedy myślisz że sobie wyjdziesz wcześniej z pracy a tu nagle zwala się na ciebie kupa roboty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 @Roelka nie bedzie takiej tragedii, dokladnie o to zjawisko chodzi http://krosno112.pl/aktualnosci/inne/item/2905-lodospady-w-rudawce-rymanowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Aww, to przepraszam! Myslalam, ze to byl blad i mial byc "wodospad". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Temperatura sprzyja i pogoda zapowiada się dobra, więc wyjazd powinien dojść do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Moj maz by juz brał swoj sprzęt i sie wspinał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Melduję, iż szafa prawie złożona Prawie, bo fachowca wystawił pracownik i przyjechał sam, więc się nie wyrobił Pomagałam mu trochę, ale jednak co fachowiec, to fachowiec. Wyposażony w odpowiednie sprzęty Wróci w poniedziałek i dokończy, bo zostało złożenie drugich drzwi przesuwnych i zamontowanie całości. No i przytwierdzenie szafy do ściany, żeby była stabilniejsza Jeszcze sobie biedaczek głowę rozwalił o moją półkę z kubkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Powodzenia z szafa! Ja zawiadamiam, ze juz chyba oficjalnie jestem the crazy cat lady. Nowy tunel kotow zajmuje mi cholera prawie 1/3 pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Ale jaka radochę maja mąż wyjedzie na rok i z 4 kotów po powrocie sie 8 zrobi Hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Andy Jakub Dnia 27.01.2017 o 23:21, andyopole napisał: Tańce polamance. Zawsze pod koniec stycznia jest bal karnawałowy, charytatywny. Dochód z niego idzie na utrzymanie Polskiej Szkoły w Portland. Andy jak tam poi tańcach? Mam nadzieje, że nic cię nie boli . 4 godziny temu, Joanna30 napisał: Melduję, iż szafa prawie złożona Prawie, bo fachowca wystawił pracownik i przyjechał sam, więc się nie wyrobił Pomagałam mu trochę, ale jednak co fachowiec, to fachowiec. Wyposażony w odpowiednie sprzęty Wróci w poniedziałek i dokończy, bo zostało złożenie drugich drzwi przesuwnych i zamontowanie całości. No i przytwierdzenie szafy do ściany, żeby była stabilniejsza Jeszcze sobie biedaczek głowę rozwalił o moją półkę z kubkami Miłego użytkowania . 3 godziny temu, Roelka napisał: Powodzenia z szafa! Ja zawiadamiam, ze juz chyba oficjalnie jestem the crazy cat lady. Nowy tunel kotow zajmuje mi cholera prawie 1/3 pokoju. Roelka jesteś crazy , ale koty to chyba lubią . Ja rozpoczęłam właśnie tygodniowy urlop i przytargalam z piwnicy stary drewniany stół... będę go przerabiać na stolik kawowy, zobaczymy co z tego wyjdzie. Edytowane 28 Stycznia 2017 przez haneczka019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi