olmeca Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 U mnie kolejny weekend zapowiada się, że będę jako kierowca.Dziś wieczorem pozbierać zwłoki po imprezie i rozwieźć do domu,za to jutro wypad na lodospad w okolicy. Cytuj
Gość Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 Lodospad. Ten moment Kiedy myślisz że sobie wyjdziesz wcześniej z pracy a tu nagle zwala się na ciebie kupa roboty.... Cytuj
olmeca Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 @Roelka nie bedzie takiej tragedii, dokladnie o to zjawisko chodzi http://krosno112.pl/aktualnosci/inne/item/2905-lodospady-w-rudawce-rymanowskiej Cytuj
Gość Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 Aww, to przepraszam! Myslalam, ze to byl blad i mial byc "wodospad". Cytuj
olmeca Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 Temperatura sprzyja i pogoda zapowiada się dobra, więc wyjazd powinien dojść do skutku Cytuj
pelasia Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 Moj maz by juz brał swoj sprzęt i sie wspinał ! Cytuj
Joanna30 Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 Melduję, iż szafa prawie złożona Prawie, bo fachowca wystawił pracownik i przyjechał sam, więc się nie wyrobił Pomagałam mu trochę, ale jednak co fachowiec, to fachowiec. Wyposażony w odpowiednie sprzęty Wróci w poniedziałek i dokończy, bo zostało złożenie drugich drzwi przesuwnych i zamontowanie całości. No i przytwierdzenie szafy do ściany, żeby była stabilniejsza Jeszcze sobie biedaczek głowę rozwalił o moją półkę z kubkami Cytuj
Gość Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 Powodzenia z szafa! Ja zawiadamiam, ze juz chyba oficjalnie jestem the crazy cat lady. Nowy tunel kotow zajmuje mi cholera prawie 1/3 pokoju. Cytuj
pelasia Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 Ale jaka radochę maja mąż wyjedzie na rok i z 4 kotów po powrocie sie 8 zrobi Hahahaha Cytuj
haneczka019 Napisano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Andy Jakub Dnia 27.01.2017 o 23:21, andyopole napisał: Tańce polamance. Zawsze pod koniec stycznia jest bal karnawałowy, charytatywny. Dochód z niego idzie na utrzymanie Polskiej Szkoły w Portland. Andy jak tam poi tańcach? Mam nadzieje, że nic cię nie boli . 4 godziny temu, Joanna30 napisał: Melduję, iż szafa prawie złożona Prawie, bo fachowca wystawił pracownik i przyjechał sam, więc się nie wyrobił Pomagałam mu trochę, ale jednak co fachowiec, to fachowiec. Wyposażony w odpowiednie sprzęty Wróci w poniedziałek i dokończy, bo zostało złożenie drugich drzwi przesuwnych i zamontowanie całości. No i przytwierdzenie szafy do ściany, żeby była stabilniejsza Jeszcze sobie biedaczek głowę rozwalił o moją półkę z kubkami Miłego użytkowania . 3 godziny temu, Roelka napisał: Powodzenia z szafa! Ja zawiadamiam, ze juz chyba oficjalnie jestem the crazy cat lady. Nowy tunel kotow zajmuje mi cholera prawie 1/3 pokoju. Roelka jesteś crazy , ale koty to chyba lubią . Ja rozpoczęłam właśnie tygodniowy urlop i przytargalam z piwnicy stary drewniany stół... będę go przerabiać na stolik kawowy, zobaczymy co z tego wyjdzie. Edytowane 28 Stycznia 2017 przez haneczka019 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi