andyopole Napisano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 2 godziny temu, KaeR napisał: Eeee to najlepsze lata. Juz mozna wracac do domu po 22. No nie wiem. Moja ex mogłaby być mamą Roelki a do dziś boi się zapalić przy swojej mamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 No bo kto by tam do CVG latal A tak szczerze, mi tez sie raz czy dwa zdarzylo ORD -> MUC i ORD -> ZRH prawie pustym samolotem leciec (LH i LX odpowiednio), kazdy w Y wtedy mial rzad dla siebie i zasadniczo mozna bylo sie rozlozyc Najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Raz tez tak lecialem z Minneapolis do Chicago. B 747 lecialo moze z 50 osob. Siedzialem na samym dziobie. ten samolot mial po prostu przeskok do Chicago na nastepna trase a zeby pusto nie lecial to go wrzucili w rozklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 (edytowane) 44 minuty temu, jkb napisał: No bo kto by tam do CVG latal A tak szczerze, mi tez sie raz czy dwa zdarzylo ORD -> MUC i ORD -> ZRH prawie pustym samolotem leciec (LH i LX odpowiednio), kazdy w Y wtedy mial rzad dla siebie i zasadniczo mozna bylo sie rozlozyc Najlepiej Smiej sie, ale to kiedy byl (przed przejeciem Northwestu) drugi co do wielkosci hub Delty (po Atlancie) - pozniej podupadl, a teraz odrasta - wczoraj Amazon oglosil ze zbuduje tu centrum dystrybucyjne i baze dla swoich samolotow... No i po przylocie z Europy (jeden lot dziennie z CDG), zwykle mam przed soba 1-2 osoby w kolejce to CBP, zamiast kilkuset na wiekszych lotniskach... (a teraz mam juz Global Entry wiec juz nie takie istotne). Edytowane 1 Lutego 2017 przez kzielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 5 godzin temu, kzielu napisał: Smiej sie, ale to kiedy byl (przed przejeciem Northwestu) drugi co do wielkosci hub Delty (po Atlancie) - pozniej podupadl, a teraz odrasta - wczoraj Amazon oglosil ze zbuduje tu centrum dystrybucyjne i baze dla swoich samolotow... No i po przylocie z Europy (jeden lot dziennie z CDG), zwykle mam przed soba 1-2 osoby w kolejce to CBP, zamiast kilkuset na wiekszych lotniskach... (a teraz mam juz Global Entry wiec juz nie takie istotne). Duza liczba lotnisk w ogole wprowadzila kioski samoobslugowe dla wszystkich. No ale GE/Nexus/SENTRI mimo wszystko pozwala na pominiecie rozmowy z IO przy wjezdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawaka Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Zaraz już wszystko będzie samoobsługowe. Kwestia przyzwyczajania się do technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 To moj 1000 post na forum, jak to szybko zlecialoo! Jakie plany na nadchodzacy weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 jeśli mogę wtrącić i odpowiedzieć to u mnie plany weekendowe to uzupełnianie quickbooks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Musialam az wygooglowac co to te quickbooks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 dobrze że moje zadanie to tylko wpisy info o kontrahentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi